Fortnite hızlı yapı nasıl yapılır?

ElysionX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Evren
Daha fazla  
Evet sizce hızlı yapı nasıl yapılır?
Oyunda 41.seviyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları karıştırdığınızda göreceksensiz. İşlevi ise seçtiğiniz yapıyı mouse bire basılı tuttuğunuz sürece otomatik olarak koymaya devam etmesi. Yani merdiven- duvar yapılarıyla yükselirken her koyuşunuzda ayrı ayrı mouse bire tıklamak yerine mouse bire basılı tutup sadece yapı kombinasyonlarını uygularsınız. Bu size hız kazandırır.

Ayarları karıştırdığınızda göreceksensiz. İşlevi ise seçtiğiniz yapıyı mouse bire basılı tuttuğunuz sürece otomatik olarak koymaya devam etmesi. Yani merdiven- duvar yapılarıyla yükselirken her koyuşunuzda ayrı ayrı mouse bire tıklamak yerine mouse bire basılı tutup sadece yapı kombinasyonlarını uygularsınız. Bu size hız kazandırır.
Ben yapı yerleştiri E tuşu kullanıyorum.
Turbo inşayı açtım hocam.

Ben yapı yerleştiri E tuşu kullanıyorum.
Turbo inşayı açtım hocam.
Kendinize uygun tuşlamayı bulmanız gerekiyor. Mesela benim tuşlamam şu şekilde: Merdiven Q, duvar F, zemin C, çatı X. Q- F- C kombinasyonu rushlarken işe yarıyor ama alışıp hızlandırmanız gerek.
Bu ve benzeri videolar yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendinize uygun tuşlamayı bulmanız gerekiyor. Mesela benim tuşlamam şu şekilde: Merdiven Q, duvar F, zemin C, çatı X. Q- F- C kombinasyonu rushlarken işe yarıyor ama alışıp hızlandırmanız gerek.
Bu ve benzeri videolar yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam serbest dünyaya nasıl gireriz bu arada?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı