Fortnite IP-VPN problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Fortnite ile sıkıntım şu, otobüsten atlarken IP-VPN hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bilgili olan yazsın lütfen. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü var. Hardware ID ban mi yediniz, IP ban mı? İkisinde de aynı uyarıyı veriyor çünkü. Ya da şöyle söyleyeyim, hile kullandınız mı? Ona göre çözümü anlatacağım farklı yöntemleri var. Ben çözmek için 1 ay uğraşmıştım zamanında.

Çözümü var. Hardware ID ban mi yediniz, IP ban mı? İkisinde de aynı uyarıyı veriyor çünkü. Ya da şöyle söyleyeyim, hile kullandınız mı? Ona göre çözümü anlatacağım farklı yöntemleri var. Ben çözmek için 1 ay uğraşmıştım zamanında.
Evet hile kullanmıştım ama sonra kapattım, ertesi gün girdim ban yedim hile açmadığım halde. Lütfen cevap verin vallaha IP de olabilir Hardware büyük ihtimal. Cevabınızı bekliyorum.

Banlanmışsınız.

Banın amacı da budur zaten. Ziyadesiyle yerinde olmuş.

Keyifle oyun oynamak isteyen, adil bir rekabet ortamı talep eden oyuncuların, sizin gibi haksız avantaj elde edip insanların oyun eğlencesini rezil edenleri istememesi gayet normaldir. Kişisel ricam, insanların eğlencesine saygı duymanızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı