Fortnite'da arkadaşımla maç atmak istiyoruz.
Ama maç Online değil normal Battle Royale haritasında sadece o ve benim olduğu bir maç atabilir miyiz?
Eğer oluyorsa nasıl olur?
Savaş laboratuvarı senin istediğin gibi. Tek fark ayar yapabiliyorsun ve istediğin kişiler oluyor. Sen ayar yapmazsan normal olur. Ama yerçekimi, som altın, vahşi batı, bir bombaları vs. çok fazla ayar yapabiliyorsun.
Custom Games ne demek bilmiyorum?
Ama soru açık arkadaşımla teke tek normal Battle Royale haritasında oyun oynamak istiyoruz. Eşyalarda normal Battle Royale modundaki gibi random olarak değişecek.
Ama soru açık arkadaşımla teke tek normal Battle Royale haritasında oyun oynamak istiyoruz. Eşyalarda normal Battle Royale modundaki gibi random olarak değişecek.
1 Senedir falan oynamadım ama oyun alanı diye mod vardı. Hala varsa öyle arkadaşınla vs atabilirsin. Eğer yoksa kreatif mod dan ayarlar ile vs atabiliyordun.
1 Senedir falan oynamadım ama oyun alanı diye mod vardı. Hala varsa öyle arkadaşınla vs atabilirsin. Eğer yoksa kreatif moddan ayarlar ile vs atabiliyordun.
Baktım ben maalesef kaldırmışlar yani tek kreatif moddan vs atabilirsiniz. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz.
Eski video ama yine de işe yarar.