Savaş laboratuvarı senin istediğin gibi. Tek fark ayar yapabiliyorsun ve istediğin kişiler oluyor. Sen ayar yapmazsan normal olur. Ama yerçekimi, som altın, vahşi batı, bir bombaları vs. çok fazla ayar yapabiliyorsun.Kreatif istemiyorum direk normal Battle Royale haritasını ve içindeki aletlerin normal mod gibi rastgele ve otomatik olarak yenilenmesini istiyorum.
Oyun alanı diye bir seçenek bulamadım nerede olduğun söyler misiniz?
Kontrol edeceğim.
Savaş laboratuvarı oyniyabilirsiniz.Maalesef kreatifin snırı var 100.00 bellek kullanımı onu aşamıyosunuz istediğiniz kadar bina yapamıyorsunuz.Yardımınız için teşekkürler.
Custom Games mı diyorsun?
Custom Games ne demek bilmiyorum?
Ama soru açık arkadaşımla teke tek normal Battle Royale haritasında oyun oynamak istiyoruz. Eşyalarda normal Battle Royale modundaki gibi random olarak değişecek.
oyun alanı kalkmadıysa ordaNe demek istediğnizi anlamadım ama biz arkadaşımla teke tek oynamak istiyoruz.
Oyun alanı kalkmadıysa orada.
Kreatif modunun ayarlarından yapabiliyorsunuz onu. Şu an nasıl olduğunu bilmiyorum. En son 8-9 ay önce oynadım.
Aga oyun alanı mı?Custom Games ne demek bilmiyorum?
Ama soru açık arkadaşımla teke tek normal Battle Royale haritasında oyun oynamak istiyoruz. Eşyalarda normal Battle Royale modundaki gibi random olarak değişecek.
1 Senedir falan oynamadım ama oyun alanı diye mod vardı. Hala varsa öyle arkadaşınla vs atabilirsin. Eğer yoksa kreatif moddan ayarlar ile vs atabiliyordun.
Oyun alanı nerede biri beni aydınlatsın.
Baktım ben maalesef kaldırmışlaryani tek kreatif moddan vs atabilirsiniz. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.