Fortnite yapılan görev kaydolmuyor

kerem1234

Hectopat
Daha fazla  
Evet Fortnite görevi yapmak için 2 saat boyunca uğraştığım ve sonunda yaptım ama saymadı ve bir daha yaptım yine saymadı. Bugta kaldı.

Evet Fortnite görevi yapmak için 2 saat boyunca uğraştığım ve sonunda yaptım ama saymadı ve bir daha yaptım yine saymadı. Bugta kaldı.
Görevleri tamamladıktan sonra o maçı da tamamlamalısınız.Eğer ölmeden maçtan ayrılırsanız sayılmayacaktır.Ayrıca playground modunda da görevler sayılmamaktadır.Öncelikle böyle olduğundan emin olmalısınız.Fakat böyle olduğu halde aynı sorunu bende yaşadım.

Daha önce de buna benzer sorunlar olmuştu. Eğer sorun gerçekten oyundan kaynaklı ise Epic Games tarafından problemin düzeltilmesini beklemelisiniz.

Oyunun bir önceki sezonunda bu tarz bir problem yaşamıştım. Sorunu Epic Games'in teknik desteğine belirttim. Cevap gelmesine gerek kalmadan bir sonraki yama ile düzeltmişlerdi. Bu tarz durumlarda çok geçmeden teknik desteğe geri bildirim yapın ki sorununuz tez bir sonuca kavuşsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı