Fortnite'a para yatırmak mantıklı mı?

FortmanForever

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. 13 yaşındayım. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. (Bayramda her sene yaklaşık 100-200TL arasında toplarım.) Bir kereliğine bayramdan topladığım paraların 50 TL'sini Fortnite'a yatırıp Battle Pass almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa pişman olur muyum?

Yatırırsam bağımlılık yapar diye korkuyorum.

Bağımlılık yapacağını düşünüyorsanız para yatırmayın. Ben uzun süredir Battle Pass'tan gelen skinle oynuyorum yenisini alma ihtiyacı hissetmedim. Eğer sevdiğiniz skinle oynarsanız bence bir daha almazsınız.

Eğer 100. Aşamaya ulaşırsanız Battle Pass'e verdiğiniz parayı V-Papel olarak geri alıyorsunuz zaten.

Eğer oyunlara para yatırmanın mantığını sorguluyorsanız şunu diyebilirim: Bu hayatınızda bir zorunluluk olmasın ve bütün paranızı oyuna vermeyin.

Önerim Online oyunlara para yatırma. Çünkü birçoğu süreli oluyor ve tekrardan almak zorunda kalıyorsun bu sefer bağımlılık yapıyor zaten yaşın küçük hiç bu yaşlarda başlama.

Hocam zaten bir kere aldınız mı 1500 v-papel geliyor ve bununla rahatlıkla alabilirsin başka bir Battle Pass ve biriktirirsen kalan papelleri istediğini alabilirsin. Yani söylemek istediğim bir kere yatırırsan ve başka şeylere harcamazsan 1 kere satın almak yetiyor.

Hocam zaten bir kere aldınız mı 1500 V-Papel geliyor ve bununla rahatlıkla alabilirsin başka bir Battle Pass ve biriktirirsen kalan papelleri istediğini alabilirsin. Yani söylemek istediğim bir kere yatırırsan ve başka şeylere harcamazsan 1 kere satın almak yetiyor.

Dostum bu şekilde yapmalarının sebebi de zaten oyuna bağımlı hale getirmek, sen 100. aşamaya geliyorsun V-Papel'lerini aldıktan sonra diğer sezon bir daha Battle Pass alıyorsun. Alıyorsun almasına ama Battle Pass skinleri çoğu kişide var ve sıkıcı bulmaya başlıyorsun, hah işte bu noktada mağazadan farklı bir skin aldığın zaman tekrardan para yatırman gerekiyor. Fortnite bu şekilde bir sisteme sahip, diğerlerinde olan kostümler sende de olsun istiyorsun ve bağımlı hale getirdiklerinden sonra topla paraları :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı