Fortnite'da ping yeterli değil

yohubal45

Femtopat
Daha fazla  
Her oyunda ping değerim güzel. Fortnite için 65, CS:GO için 50.
Fortnite'da pingim güzel ama yapıları tuşa bastığım gibi anında önüme getirmiyor, koymuyor.
Kreatif'te falan 1 ping oluyor, çok seri bir şekilde koyuyor. Ayrıca bu yapıların hızlı öne gelme, koyma olaylarının ping ile orantılı olduğunu yayıncılardan da görebiliriz. Yayıncıların çoğunda güzel internet var ve Fortnite'da 10 ile 1 ping arası oynuyorlar yani kreatifteki gibi seri bir şekilde yapı koyuyorlar.
Benim internetim 27 download, 3 upload. İnternetimi kaça yükseltirsem ping 10'lara düşer? Download'ın mı yoksa Upload'ın mı yüksek olması lazım?
Not: Kablolu kullanıyorum.
Performansta ve baloncukluda oynuyorum yani mobil yapı değil.
Mobil yapıya da asla geçmem.

Fortnite'da pingim güzel ama yapıları tuşa bastığım gibi anında önüme getirmiyor, koymuyor.
Kreatif'te falan 1 ping oluyor, çok seri bir şekilde koyuyor. Ayrıca bu yapıların hızlı öne gelme, koyma olaylarının ping ile orantılı olduğunu yayıncılardan da görebiliriz. Yayıncıların çoğunda güzel internet var ve Fortnite'da 10 ile 1 ping arası oynuyorlar yani kreatifteki gibi seri bir şekilde yapı koyuyorlar.
Benim internetim 27 download, 3 upload. İnternetimi kaça yükseltirsem ping 10'lara düşer? Download'ın mı yoksa Upload'ın mı yüksek olması lazım?

İnternetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Fortnite'ı yıllardır deneyimleyen biri olarak söylüyorum. 90 pinglerden yukarı çıkmadığı sürece yapı koymakta zorlanmamanız lazım. Bir de 65 ping kötü değil. Bence Turbo yapı Boost'u açık olmayabilir. Açık değilse ayarlardan Turbo yapıyı açmayı deneyin.

10 ping alman için öncellikle İstanbul ve civarında yaşaman gerek. Ve fiber altyapıya sahip olman gerekli. Ve kullandığın internet firması oyunlara peering(yurt dışına çıktığında veri hiçbir POP noktasına takılmadan hemen o sunucuya ulaşması) yapması gerekli. Fakat çoğu firma yapmıyor.

İstanbul civarında değilsen ve evin içine kadar fibere sahipsen en iyi 20 civarı ping alırsın.

İnternetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Fortnite'ı yıllardır deneyimleyen biri olarak söylüyorum. 90 pinglerden yukarı çıkmadığı sürece yapı koymakta zorlanmamanız lazım. Bir de 65 ping kötü değil. Bence Turbo yapı Boost'u açık olmayabilir. Açık değilse ayarlardan Turbo yapıyı açmayı deneyin.
Turboda kanka.

Turbo yapılarım açık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı