SpectrumXs
Centipat
Daha önce konu açmıştım oyunlarda tırtıklanma oluyor diye. Bu sefer de Fortnite'da mesafe görüşü destansıda olmasına rağmen uzak yerler gözükmüyor.
Kardeşim bu sorun ilerde geçer mi? Yoksa servise vericem.Tırtıklanma AMD'nin genel bir sorunu şuan için bir driver problemi var lakin uzak mesafe bana normal geldi.
Aynı mesafede yan yana 2 ev, evlerden biri gözüküyor diğeri oyun hamuru gibi.Tırtıklanma AMD'nin genel bir sorunu şuan için bir driver problemi var lakin uzak mesafe bana normal geldi.
Birazdan başka resim de yüklicem. Sıkınıt şu bi arada evler var mesela beş tanesi gözüküyor bir tanesi kötü gözüküyor.Belli bir sınır olabilir, en yükseğe çeksen de bu sebepten dolayı oraları işlemez. Pay2win durumu olmasın diye.
Servisle alakalı bir durum yok yani ekran kartın arızalı değil çünkü çoğu AMD kullanıcılarında bu sorunu görüyorum(hatta hepsinde). Bende sizin gibi beklemedeyim sorunu ne zaman anlar ne zaman çözerler bilemiyorum.Kardeşim bu sorun ilerde geçer mi? Yoksa servise vericem.
Aynı mesafede yan yana 2 ev, evlerden biri gözüküyor diğeri oyun hamuru gibi.
Peki kardeşim sende de bu şekilde mi gözüküyor? Uzak yapılar.Servisle alakalı bir durum yok yani ekran kartın arızalı değil çünkü çoğu AMD kullanıcılarında bu sorunu görüyorum(hatta hepsinde). Bende sizin gibi beklemedeyim sorunu ne zaman anlar ne zaman çözerler bilemiyorum.
Uzak mesafenin öyle gözükmesi normal yani çünkü normal gözüken uzaklıkta bile belli bir yerden sonra adamlar kayboluyor bunu deneyebilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.