Fortnite'da uzak mesafe görünmüyor

SpectrumXs

Centipat
Daha önce konu açmıştım oyunlarda tırtıklanma oluyor diye. Bu sefer de Fortnite'da mesafe görüşü destansıda olmasına rağmen uzak yerler gözükmüyor.

55.png

Adsız.png

Tırtıklanma AMD'nin genel bir sorunu şuan için bir driver problemi var lakin uzak mesafe bana normal geldi.
Kardeşim bu sorun ilerde geçer mi? Yoksa servise vericem.
Tırtıklanma AMD'nin genel bir sorunu şuan için bir driver problemi var lakin uzak mesafe bana normal geldi.
Aynı mesafede yan yana 2 ev, evlerden biri gözüküyor diğeri oyun hamuru gibi.

Kardeşim bu sorun ilerde geçer mi? Yoksa servise vericem.

Aynı mesafede yan yana 2 ev, evlerden biri gözüküyor diğeri oyun hamuru gibi.
Servisle alakalı bir durum yok yani ekran kartın arızalı değil çünkü çoğu AMD kullanıcılarında bu sorunu görüyorum(hatta hepsinde). Bende sizin gibi beklemedeyim sorunu ne zaman anlar ne zaman çözerler bilemiyorum.

Uzak mesafenin öyle gözükmesi normal yani çünkü normal gözüken uzaklıkta bile belli bir yerden sonra adamlar kayboluyor bunu deneyebilirsiniz.

Servisle alakalı bir durum yok yani ekran kartın arızalı değil çünkü çoğu AMD kullanıcılarında bu sorunu görüyorum(hatta hepsinde). Bende sizin gibi beklemedeyim sorunu ne zaman anlar ne zaman çözerler bilemiyorum.

Uzak mesafenin öyle gözükmesi normal yani çünkü normal gözüken uzaklıkta bile belli bir yerden sonra adamlar kayboluyor bunu deneyebilirsiniz.
Peki kardeşim sende de bu şekilde mi gözüküyor? Uzak yapılar.

Bir kaç kez karşılaştım bende ama çok dikkat etmedim. İstersen eve geçince resim atabilirim. Benim en çok sinirimi bozan şey oyunda veya masaüstünde grafikler hep tırtıklı yani anti-aliasing yok gibi mesela Fortnite da dolaba girip baltalara bak hep çizgi çizgi :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı