OlurTeşekkür ederim. Bu arada sizi eklesem bazen birlikte oynasak olur mu?
OlurTeşekkür ederim. Bu arada sizi eklesem bazen birlikte oynasak olur mu?
Bizim de 1 kişi eksiğimiz var gelmek isteyen arkadaşlar ekleyebilir. '' KazéShini ''
Ben de oyuna yeni yeni alışıyorum. Hala bir galibiyetim yok maç başı da 2 adam vurabiliyorum. Zamanla olacak şeyler bunlar. Yeni oyun modları arasında kapışma bir şeyi diye bir mod vardı. Onda sürekli doğabiliyorsun. Ona girip çalışmanı tavsiye ederim loot yapma, build yapma gibi konularda kendini geliştirmende yardımcı olur.Peki oyunda 5 günde 56 maçta 26 adam öldürebildim. Sizce çok mu yeteneksizim? Yoksa başlangıç için normal mi?
Ben de oyuna yeni yeni alışıyorum. Hala bir galibiyetim yok maç başı da 2 adam vurabiliyorum. Zamanla olacak şeyler bunlar. Yeni oyun modları arasında kapışma bir şeyi diye bir mod vardı. Onda sürekli doğabiliyorsun. Ona girip çalışmanı tavsiye ederim loot yapma, build yapma gibi konularda kendini geliştirmende yardımcı olur.
Evet unutmuşum ben indirimde 30 TL aldım bence indirimli ise alınmalı.Dünyayı kurtar modunu al orada günlük görevler ile 50 vpapel kasabilirsin ve daha fazlasını .
Yaklaşık 3 haftadır falan. 3 haftanın da sadece hafta sonu oynuyorum.Peki ne kadar süredir oynuyorsunuz?
Heyecanlanma olması gayet doğal. Ben sezon 5te başladım ilk başlarda adam vurmak gerçekten zor oluyor. ilk başta build için öğreneceğin ilk şey 3 duvar 1 merdiven olmalı youtubeda videolar mevcut build yapımı ile ilgili. aimini geliştirmen için çok oynaman gerekir çünkü fortnite ın aimi biraz farklı mesela cross küçüldüğünde nişan aldığın noktaya tam olarak ateş eder. sprey atmamalısın o yüzden. oyun alanında build çalış birde videolardan bakıp. ben mesela çok tekli giren biri değilim daha teklide 1.liğim yok her seferinde oyun sonuna kalırsam 7 8 9 civarında kill alıyorum vede son adama yada bir öncekine ölmüş oluyorum oyun sonunda kötü oynayan oyuncularla çok nadir karşılaştımmongraal diye bi çocuk var onun videolarında build yapma tekniğine bakarsan buildi az çok anlarsın
şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olur
ama biri geldiğinde korkup saklanmak yerine üzerine git pushlamak her zaman karşıdaki insanı tedirgin eder
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.