Fortnite'ta Kostüm Almaya Değer Mi?

Peki oyunda 5 günde 56 maçta 26 adam öldürebildim. Sizce çok mu yeteneksizim? Yoksa başlangıç için normal mi?
Ben de oyuna yeni yeni alışıyorum. Hala bir galibiyetim yok maç başı da 2 adam vurabiliyorum. Zamanla olacak şeyler bunlar. Yeni oyun modları arasında kapışma bir şeyi diye bir mod vardı. Onda sürekli doğabiliyorsun. Ona girip çalışmanı tavsiye ederim loot yapma, build yapma gibi konularda kendini geliştirmende yardımcı olur.

Ben de oyuna yeni yeni alışıyorum. Hala bir galibiyetim yok maç başı da 2 adam vurabiliyorum. Zamanla olacak şeyler bunlar. Yeni oyun modları arasında kapışma bir şeyi diye bir mod vardı. Onda sürekli doğabiliyorsun. Ona girip çalışmanı tavsiye ederim loot yapma, build yapma gibi konularda kendini geliştirmende yardımcı olur.

Peki ne kadar süredir oynuyorsunuz?

Kostümü aldım. Şimdi bu sezondan ücretsiz aşama ile 300 v-papel daha alıp 900 v-papel yapıcam. Üstüne bir daha çıkarsa bir başlangıç paketi daha alıcam. Böylece 1500 v-papel olucak. Ben de savaş bileti alıcam. :) Cevaplarınız için sağolun.

Heyecanlanma olması gayet doğal. Ben sezon 5te başladım ilk başlarda adam vurmak gerçekten zor oluyor. ilk başta build için öğreneceğin ilk şey 3 duvar 1 merdiven olmalı youtubeda videolar mevcut build yapımı ile ilgili. aimini geliştirmen için çok oynaman gerekir çünkü fortnite ın aimi biraz farklı mesela cross küçüldüğünde nişan aldığın noktaya tam olarak ateş eder. sprey atmamalısın o yüzden. oyun alanında build çalış birde videolardan bakıp. ben mesela çok tekli giren biri değilim daha teklide 1.liğim yok her seferinde oyun sonuna kalırsam 7 8 9 civarında kill alıyorum vede son adama yada bir öncekine ölmüş oluyorum oyun sonunda kötü oynayan oyuncularla çok nadir karşılaştım :D mongraal diye bi çocuk var onun videolarında build yapma tekniğine bakarsan buildi az çok anlarsın :) şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olur :) ama biri geldiğinde korkup saklanmak yerine üzerine git pushlamak her zaman karşıdaki insanı tedirgin eder :)

Heyecanlanma olması gayet doğal. Ben sezon 5te başladım ilk başlarda adam vurmak gerçekten zor oluyor. ilk başta build için öğreneceğin ilk şey 3 duvar 1 merdiven olmalı youtubeda videolar mevcut build yapımı ile ilgili. aimini geliştirmen için çok oynaman gerekir çünkü fortnite ın aimi biraz farklı mesela cross küçüldüğünde nişan aldığın noktaya tam olarak ateş eder. sprey atmamalısın o yüzden. oyun alanında build çalış birde videolardan bakıp. ben mesela çok tekli giren biri değilim daha teklide 1.liğim yok her seferinde oyun sonuna kalırsam 7 8 9 civarında kill alıyorum vede son adama yada bir öncekine ölmüş oluyorum oyun sonunda kötü oynayan oyuncularla çok nadir karşılaştım :D mongraal diye bi çocuk var onun videolarında build yapma tekniğine bakarsan buildi az çok anlarsın :) şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olur :) ama biri geldiğinde korkup saklanmak yerine üzerine git pushlamak her zaman karşıdaki insanı tedirgin eder :)

Oyunu öğrenmek artık çok zor. Çünkü oyundaki herkes çok iyi oynuyor artık. Siz ne kadar süredir oynuyorsunuz oyunu? Adama saldırırken bazen çok heyecanlanıyorum. Bu yüzden öldürebileceğim adamı öldüremiyorum. Ama şunu anladım ki benim yeteneğim build üzerine. Çünkü daha şuan bile gayet iyi build yapabildiğimi düşünüyorum. Bu yüzden build yapmaya odaklı oynuyorum hep. Aim'im de iyi ama build kadar değil. Açıkçası ben bu oyunu 8 ay önce de 1 ay oynamıştım. O zaman herkes çok noob oynuyordu. 1 ayda 24 birincilik yapmıştım. Ama dediğim gibi artık herkes çok iyi oynuyor. 1. olmak benim için şuan bir hayal. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı