Az önce güzel bir konu açtım sosyal çöktü mü diye yöneticilerden açıklama beklerken moderatörler sebep belirtmeden konuyu onaylamamış bu konuyu onaylamış. Bu modlar gerçekten kendilerini artık egolu sanıyorlar. Burada kalmanında bir anlamı yok bu saatten sonra. Çöküp çöküp duran rezil bir sitede durmanın da anlamı yok.
İyi sosyaller. Bu da son yorumum gelen yanıtlara asla cevap veya tepki vermeyeceğim.
Arkadaşlar, her 4 5 ay da bir site DDoS yer mi ya? Site basit bir DDoS yiyip patlıyorsa Allah bilir site hacklenirse bilgilerimizle ne yaparlar. Bende bu forumda bu saatten sonra durmak istemiyorum. Kolay gelsin saygılarla.
Yine saldırı oldu ayağına yatarlar. Harbiden baydı artık. Sırf bu yavaşlıktan foruma girmiyorum bile. Yan sekmede boş yere açık duruyor sadece. Böyle devam ederseniz millet bir yerde usanıp bırakır bu forumu. Bir el atmanız lazım artık şuna.
Yıllardır severek kullanıp insanlara yardım edip eğlendiğim bu forumdan ben de sıkılmaya başladım artık. Lütfen şu sorunu düzeltin ya da başka bir platforma geçmek zorunda kalacağım.