Forum çöktü mü?

10 seneyi geçti aktif olarak forum kültürü içindeyim evet eski heyecanı söndü ancak halen daha internetin bir yerlerinde forumu yaşatan insanlar gördüm. Eskiden gençtik internet güzeldi şimdi yaşlandık herşey karardı orası ayrı.
Vallahi hocam ben 2020 de tanışmıştım forumla o zaman Türkiye’deydim tabi o zamandan şimdiye kadar kullandım ve vakit geçirdim içerisinde. Yurtdışında yaşarken bile hep arada burdayım. 😀

2019'da girdiğim bu forumda en az 4 defa siteye girememe durumu yaşadığımı hatırlıyorum fakat bu hata dünden beri var ve giremiyorum foruma.

Sanırım forum kısmı ile pek ilgilenmiyorlar.

An itibari ile forum kısmı düzeldi bende.

Son düzenleme:
Hocam gitmeyin siz onemli bir parcasisiniz bu forumun.

Yok hocam değilim sadece bende sizin gibi bir normal bir üyeyim. Kendimi diğer insanlar gibi önemli bir parça veya değerliymişim gibi hissetmiyorum. :)

Ama teşekkür ederim güzel yorumun için.

Az önce güzel bir konu açtım sosyal çöktü mü diye yöneticilerden açıklama beklerken moderatörler sebep belirtmeden konuyu onaylamamış bu konuyu onaylamış. Bu modlar gerçekten kendilerini artık egolu sanıyorlar. Burada kalmanında bir anlamı yok bu saatten sonra. Çöküp çöküp duran rezil bir sitede durmanın da anlamı yok. :)

İyi sosyaller. Bu da son yorumum gelen yanıtlara asla cevap veya tepki vermeyeceğim.

Saygılar.

Diğer dediklerinize katılmasamda. Moderator konusununda hakısınız bugün bir yanlış bilgiyi rapor ettim ve raporum reddedilmiş bariz bir şekilde yanlış bilgi ama işte yine de raporum reddediliyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı