Forum çöktü mü?

Az önce güzel bir konu açtım sosyal çöktü mü diye yöneticilerden açıklama beklerken moderatörler sebep belirtmeden konuyu onaylamamış bu konuyu onaylamış. Bu modlar gerçekten kendilerini artık egolu sanıyorlar. Burada kalmanında bir anlamı yok bu saatten sonra. Çöküp çöküp duran rezil bir sitede durmanın da anlamı yok. :)

İyi sosyaller. Bu da son yorumum gelen yanıtlara asla cevap veya tepki vermeyeceğim.

Saygılar.
Hocam gitmeyin siz onemli bir parcasisiniz bu forumun.

Yıllardır severek kullanıp insanlara yardım edip eğlendiğim bu forumdan ben de sıkılmaya başladım artık. Lütfen şu sorunu düzeltin ya da başka bir platforma geçmek zorunda kalacağım.
Hocam sizde mi? 😡

Diğer forumların arayüzü çok karmaşık geliyor bana. Bu forum en iyisi ama sürekli çöküyor. Hatta bir ara sorunun benden kaynaklandığını düşünerek bu foruma girebilmek için tarayıcı değiştirmiştim 😅

Gerçekten bu işten sıkılmaya başladım hocam, sürekli tekrar etmeye devam ederse forum işini komple bırakacağım muhtemelen. Başka bir foruma bu saatten sonra geçmekle uğraşmak istemiyorum.
Hocam forumların ölmesine izin vermeyin. 😭

Burada kızacak bir şey yok sakin olun. İstesem ben de giderim bu bana bağlı bir şey. Sürekli bu sorunlar yaşanırken normal olarak bizim sabretmemizi kimse beklemesin. @Maddoxkkm
Hocam tabii ki size bağlı da yeni nesil forum kullanmıyor. Forum ölsün istememiştim. 😢

Öyle demeyin hocam, insanlar yeni birşey çıktığı zaman eskisini çabucak unutabiliyor.
10 seneyi geçti aktif olarak forum kültürü içindeyim evet eski heyecanı söndü ancak halen daha internetin bir yerlerinde forumu yaşatan insanlar gördüm. Eskiden gençtik internet güzeldi şimdi yaşlandık herşey karardı orası ayrı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı