Diğer dediklerinize katılmasamda. Moderator konusununda hakısınız bugün bir yanlış bilgiyi rapor ettim ve raporum reddedilmiş bariz bir şekilde yanlış bilgi ama işte yine de raporum reddediliyor...
Konu keşke rapor olsa. Bir sürü eksikler var dün buna benzer konu açtım madem onaylanmıyor sebebi belirtilebilir. Fakat 2 3 kullanınıcının sosyal çöktü mü diye açılan konuları görünce bariz canım sıkılıyor insan kendi kendine diyor "benım konum onaylanmayıp sebepsiz bu kişilerin konuları niye onaylanıyor" ben buna sinirlendim.
Örnek veriyorum konudan bağımsız olacak "Umit Özdağ" ile ilgili tutuklanma konusunu açmıştım haber olarak oda onaylanmadı 5 dakika sonra başka bir kişinin konusunu onayladılar. O konunun içerisinde sadece haber bağlantı linki vardı başka ekstra bir şey yoktu. Ama benim konumda vardı onda da onaylanmayınca sebep belirtmediler. Artık ayrımcılık yapılıyor diye düşünüyorum ben 2018'den beri buradayım yeni üye olan birisinin konusunu onaylayıp benim konumu onaylamayınca insan tepki gösterir.
Çoğu zaman bunu sebepsiz bir şekilde yapıyorlar maalesef. Belki eski modlar yapmaz ama yeni işi bilmeyen moderatörler yapıyor sanırım.