Forum hakkında eleştiriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştiri konuları anında kapanıyor yakında bu da kapanır. Adam kayırma falan da var dediğin gibi. Bir de inisiyatif mevzusu çıkmış herhalde kafasına göre uzunca bir ban atıyorlar insanlara.
İnanır mısın, kaldıracakları cümle olur mu diyerek konuyu açtıktan sonra onay sırasında ekran görüntüsü aldım. Sildikleri bir şey de yok. Bence kalp kırmadan yapılan eleştiri iğne etkisi yapmaz tersine bizim boşluğumuzu kapatır.

Özellikle dolar boy ekonomi siyaset konuları en üst seviyeye çıktı. Herkes birbirine laf ediyor. Müslümanım diyorsun dalga geçiliyor. Adam sağcıyım-solcuyum diyor aşağılanıyor. Birbirine sövmedikleri kalmıyor kimse de bir şey yapmıyor. Artık sıktı gerçekten buraya insanların sorunlarını çözmek için giriyoruz. Kendini bilmez üç beş zırtapor yüzünden kalite düşüyor keyif kaçıyor.

Wait. That's illegal.

Konuyu yazacaktım ama düşündüklerimi yazdığım konuyu bırakayım:

Şu ana kadar "TDK'den" yazanı bile yazım yanlışından raporluyordum. Lâkin geçen gün bi' konuda "xxx demeyen de ne bilm?" yazdığım için ilk yazım yanlışı banımı yemişim Bu inisiyatifler kime kullanılıyor sessizce düzeltilse de olabilirdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Acımasız kardeşim. Sen gene iyi kurtarmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…