Forum için karanlık mod

Dostum Google'da yer alan onlarca bilgi olmasına rağmen insanlar gelip burada soruyor. Senin mantığına göre çoğu konu açılmasın o zaman herkes gitsin Google'da araştırsın moderatörleri yormasınlar. Adam görmemiş olabilir.
Dahil olunan mecra hakkında araştırma yapmayı geçtim bir konu açarken de bunun hakkında araştırma yapılması gerektiğini düşünüyorum. Orada yapılan kelime oyunu da cümleye keyif kattı benim açımdan. İyi forumlar.

Neyin duyarı? Bence de araştırılmadan konu açılmasın. Aynı konu araştırılmadan defalarca açılıyor. Üye olup direkt konu açıyorlar. Oysa üye olmasına bile gerek kalmadan açmak istediği konuyu arasalar istediği bilgiye ulaşacaklar.

Duyarlık bir durum yok. Dileyen istediği şekilde konusunu açar sorusunu sorar(kurallara uyulduğu sürece).Araştırmayı sorgulamayı seven bir ülke olsaydık zaten bu hallerde olmazdık üstüne bu tartışmayı da yaşamamış olurduk herhalde :)

Duyarlık bir durum yok. Dileyen istediği şekilde konusunu açar sorusunu sorar(kurallara uyulduğu sürece).Araştırmayı sorgulamayı seven bir ülke olsaydık zaten bu hallerde olmazdık üstüne bu tartışmayı da yaşamamış olurduk herhalde :)
Araştırma konusunda fikrimi söylemek için yazdım. Önce sen alıntıladığın için tartışması başladı. Dileyen kurallar çerçevesinde istediğini açsın, açmasın da demedim. Gerek Google üzerinden gerekse site üzerinden arama yapıldığında zaten karanlık mod direkt karşına çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı