Rusya bu işi abarttı! Rus yapımı drone İzmit’e düştü

İktidar düşmanı çok komik bir manipülatif cümle - gel seni güzelliğe bağlayayım, kendi sevgisilini fettahcan tadında boşayanlar gibi şeylere bel bağlamayacak, çalışan bir beynim var, e tabii cahilliğe katlanmak zorunda değilim seviyesine bağlı olarakdan.

Sen araştırıp yaz o bilgileri rica ederim, öncelikle silahsız İHA diye belirten sensin MSB'nin "bakanlık, söz konusu İHA'nın "irtifa, sürat ve boyut olarak tespitinin güç" olduğuna işaret etti." konuya açıklamasına istinaden. Çünkü gökvatan. PDF'te ne kapsama alanı bulabiliyorsun ne de başka bir şey... Bu tam senin dediğin gibi... Silahlı İHA ile silahsızın arasında fark var mı sence? Ben senin evine silahlı tecavüzde* bulunsam ya da silahsız, fark ediyor mu senin için? Mehmet Akif Ersoy musun sen? Peki bu arada sen kendini bir şey olarak nitelendirebiliyor musun, koyu, açık, portakal, pensilvanya avokadosu falan? )

*heyecanlanma, ilkokul diploması olmadan okuması olmuyor insanların günümüzde çoğunlukla:
Türk ceza kanunumuzun 116. maddesine göre: "(1) bir kimsenin konutuna, konutunun eklentilerine rızasına aykırı olarak giren veya rıza ile girdikten sonra buradan çıkmayan kişi, mağdurun şikayeti üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) birinci fıkra kapsamına giren fiillerin, açık bir rızaya gerek duyulmaksızın girilmesi mutat olan yerler dışında kalan işyerleri ve eklentileri hakkında işlenmesi hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. (3) evlilik birliğinde aile bireylerinden ya da konutun veya iş yerinin birden fazla kişi tarafından ortak kullanılması durumunda, bu kişilerden birinin rızası varsa, yukarıdaki fıkralar hükümleri uygulanmaz. Ancak bunun için rıza açıklamasının meşru bir amaca yönelik olması gerekir. (4) fiilin, cebir veya tehdit kullanılmak suretiyle ya da gece vakti işlenmesi halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur."

Dostum tek bildiğin hakaret sanırım başka bir şey söylemiyorsun. Senin yerine bakanlık bilgilendirmiş oldu beni. Kücük, irtifa ve yavaş olan şeyleri çelik kubbe fark edemiyormuş demek, umarım bunun içinde ilerleme kaydederler.

Dostum tek bildiğin hakaret sanırım başka bir şey söylemiyorsun. Senin yerine bakanlık bilgilendirmiş oldu beni. Kücük, irtifa ve yavaş olan şeyleri çelik kubbe fark edemiyormuş demek, umarım bunun içinde ilerleme kaydederler.
Dostum tek bildiğin bir şey bilmediğin olduğunda çok güzel bir insan olmak için adım atacaksın, sana güvendiğimi söyleyemem. Ama "güvenlik" söz konusu olduğunda ufacık bir drone doğru noktaya girdiğinde senin kubben ancak maklube kibbeh tadında afrikalıdır. Fazla reklam izlememeni öneririm, üretim ve savaş teknolojileri manyetik klavye switch'lerinden çok daha ileride. Ya da imzamı okuyup biraz daha düşünebilirsin.

Dostum tek bildiğin bir şey bilmediğin olduğunda çok güzel bir insan olmak için adım atacaksın, sana güvendiğimi söyleyemem. Ama "güvenlik" söz konusu olduğunda ufacık bir drone doğru noktaya girdiğinde senin kubben ancak maklube kibbeh tadında afrikalıdır. Fazla reklam izlememeni öneririm, üretim ve savaş teknolojileri manyetik klavye switch'lerinden çok daha ileride. Ya da imzamı okuyup biraz daha düşünebilirsin.

Dostum reklam izlemeyeli 10 yıl olmuştur, benden daha çok izlediğine eminim, çelik kubbeyi bile senden duydum. Hatta böyle bir şeyin olması bile beni şaşırttı. Neyse iktidarla arandaki husümetini bana bulaştırma lütfen git ötede oyna.

Dostum reklam izlemeyeli 10 yıl olmuştur, benden daha çok izlediğine eminim, çelik kubbeyi bile senden duydum. Hatta böyle bir şeyin olması bile beni şaşırttı. Neyse iktidarla arandaki husümetini bana bulaştırma lütfen git ötede oyna.
Araştırınca görüyor gözler, kavrıyor beyin. Gökvatan deniyor ismine, ekstreleri vergileri nerelerde bakılmadan. Elbette senin algılama kabiliyetini arttırmak gibi bir ihtiyacını başka yerlerde karşılamayı tercih etmen güzeldir. Zira silahsızdan kendini koruyabileceğine inanmanla silahlının zarar vereceğine inanman cidden anormal bir durum.
Sevgiler.

Araştırınca görüyor gözler, kavrıyor beyin. Gökvatan deniyor ismine, ekstreleri vergileri nerelerde bakılmadan. Elbette senin algılama kabiliyetini arttırmak gibi bir ihtiyacını başka yerlerde karşılamayı tercih etmen güzeldir. Zira silahsızdan kendini koruyabileceğine inanmanla silahlının zarar vereceğine inanman cidden anormal bir durum.
Sevgiler.

Hala hakaret, nereden bir şey sorduk :) çocuk ha bir şey olsa da iktidara gömim diye bekleyen tiplerden çıktı. Abi ilgilenmiyorum bir git Allah aşkına ya.

Hala hakaret, nereden bir şey sorduk :) çocuk ha bir şey olsa da iktidara gömim diye bekleyen tiplerden çıktı. Abi ilgilenmiyorum bir git Allah aşkına ya.
Hakaret senin algılayabildiğin, keşke devamı da gelse, bu yüzden sevgiler ya - ki mesele iktidar değil, o senin eksiğin. Ben üretim diye belirttim, ekstre ve vergiler dedim, ne kadar eksiksin sen düşün demek isterdim ama aklıma şu güzel sözün sonu geldi, "görüyorum ki silahsızsınız...".

Hakaret senin algılayabildiğin, keşke devamı da gelse, bu yüzden sevgiler ya - ki mesele iktidar değil, o senin eksiğin. Ben üretim diye belirttim, ekstre ve vergiler dedim, ne kadar eksiksin sen düşün demek isterdim ama aklıma şu güzel sözün sonu geldi, "görüyorum ki silahsızsınız...".

He kardeş öyleyiz kardeş, rahat bırak be hadi be canım :)

He kardeş öyleyiz kardeş, rahat bırak be hadi be canım :)
Ah be Ali desiderom.

1766177480345.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı