Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu
sunucu için önemli olduğunu umuyorum.
Çok saçma, belki Sir Berkehan Çepni aramıza katılacak.
Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.
Gayet normal bir şey.
Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.
Canları sıkılınca kural mı uydursunlar?
İsim değiştirme her 1 ay da yapılmalı. Süre çok yüksek.
Herkes en az 4-5 kere isim değiştirirdi.

Kusura bakma ama bunları okuyunca birçoğunu okumadım.

Robot değiliz, insanız. Moderasyona yeni kişiler gelse bile bunları kontrol etmek çok zor, neredeyse imkansız.
Ben yapardım hocam. Bana verin ömür boyu 7/24 kontrol edeyim.

Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.
Neden? Aileniz mi izin vermiyor?
Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.
Her konu 20 dakikada bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.
Kendinizle çelişmişsiniz, güzel. Her saat ortalama 100 konu açılıyor ve 20 dakikada bir onaylanmasını mı istiyorsunuz? Hayal ürünü.
Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz, örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.
Böylece troller daha da artacaktır. İsteğiniz bu sanırım

Çoğu boş öneri bence. Bir moderatör olarak değil de, üye olarak yorum yapıyorum.

Gayet normal bir şey.
Cinsel içeriklerin özellikle Cinsel hayat konularını ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi "Özel" Hayatı. Zaten pek hayırlı şeyler çıkmıyor.

İfadeler: YFK
Forumda yer isimli bölüme herhangi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.

Tam dediğiniz gibi değil de benzer bir düzenleme gelecek yer kısmına.

Forum yöneticilerin daha çok ilgilenmesi gerek, birçok sorun bulunmakta, bağlanamamak vs.

Ne gibi sorunlar bulunmakta?

Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.

Biraz daha açın, ne eklenmeli mesela?

Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.

Gizlilik için üyelik sayınızı yapabilirsiniz. Onaylanır.

Örnek: 300600.

Ben yapardım hocam. Bana verin ömür boyu 7/24 kontrol edeyim.
Söylemesi kolay tabii. Ara sıra şu mesajlar kısmını kontrol edin, saat başı ortalama ne kadar mesaj geliyor diye bakın. Belki o şekilde zorluğu hakkında fikir edinirsiniz.

26/03/2021 20:05:

27/03/2021 02:30:

Son düzenleme:
Mantıklılar da var saçmalar da.
PP'ye Technopat eklenmesi bence kötü olur, fotoğraf kötüleşir.
İsim gizliliği olursa herkes saçma sapan şeyler paylaşır.
Anonim=Türkçe anonymous.
Hakaret var hakaret var şimdi, Berkehan Cepni gibi eden var bir de "geri zekalı" yazan var. İkisi de aynı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…