Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu
sunucu için önemli olduğunu umuyorum.
Çok saçma, belki Sir Berkehan Çepni aramıza katılacak.
Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.
Gayet normal bir şey.
Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.
Canları sıkılınca kural mı uydursunlar?
İsim değiştirme her 1 ay da yapılmalı. Süre çok yüksek.
Herkes en az 4-5 kere isim değiştirirdi.

Kusura bakma ama bunları okuyunca birçoğunu okumadım.

Robot değiliz, insanız. Moderasyona yeni kişiler gelse bile bunları kontrol etmek çok zor, neredeyse imkansız.
Ben yapardım hocam. Bana verin ömür boyu 7/24 kontrol edeyim.

Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.
Neden? Aileniz mi izin vermiyor?
Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.
Her konu 20 dakikada bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.
Kendinizle çelişmişsiniz, güzel. Her saat ortalama 100 konu açılıyor ve 20 dakikada bir onaylanmasını mı istiyorsunuz? Hayal ürünü.
Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz, örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.
Böylece troller daha da artacaktır. İsteğiniz bu sanırım

Çoğu boş öneri bence. Bir moderatör olarak değil de, üye olarak yorum yapıyorum.

Gayet normal bir şey.
Cinsel içeriklerin özellikle Cinsel hayat konularını ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi "Özel" Hayatı. Zaten pek hayırlı şeyler çıkmıyor.

• Beğen
İfadeler: YFK
Forumda yer isimli bölüme herhangi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.

Tam dediğiniz gibi değil de benzer bir düzenleme gelecek yer kısmına.

Forum yöneticilerin daha çok ilgilenmesi gerek, birçok sorun bulunmakta, bağlanamamak vs.

Ne gibi sorunlar bulunmakta?

Biraz daha açın, ne eklenmeli mesela?

Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.

Gizlilik için üyelik sayınızı yapabilirsiniz. Onaylanır.

Örnek: 300600.

Ben yapardım hocam. Bana verin ömür boyu 7/24 kontrol edeyim.
Söylemesi kolay tabii. Ara sıra şu mesajlar kısmını kontrol edin, saat başı ortalama ne kadar mesaj geliyor diye bakın. Belki o şekilde zorluğu hakkında fikir edinirsiniz.

26/03/2021 20:05:
mesajlar.png

27/03/2021 02:30:
mesajlar2.png

Son düzenleme:
Forum için birkaç öneriler paylaşacağım, eleştiriye açık ve yöneticiler tarafından değerlendirmeye değer bir öneri olduklarını umuyorum.

Forumda küfür, argo ve yasaklı kelimeler otomatik tespit edilsin ve paylaşılmasın, otomatik mesaj düzenleme daha detaylı virgül ve birkaç kullanıma özen gösterilebilir.

Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu sunucu için önemli olduğunu umuyorum.

Rapor ile ilgili bilgi gelmeli, raporum ret mi yoksa onay mı olduğunu anlamak için posta kutusuna gelebilir.

Forumda hakaretlerin sonucu kesinlikle tam uzaklaştırma olmalı, belirli gün veya ay, yıl olmamalı.

Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.

Konular saat gece 12'den sonra onaylanmamalı, sabah saat 8 de geri açılmalı.

Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.

Forum yöneticilerin daha çok ilgilenmesi gerek, birçok sorun bulunmakta, bağlanamamak vs.

Her konu 20 dakikada bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.

Forumda yer isimli bölüme herhangi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.

Profil fotoğrafına Technopat simgesi eklenmeli.

Technopat rütbelerine özel YouTube katıl butonu ile destek takviyesi yapılmalıdır.

Profil fotoğraflarına GIF eklenmeli, isteyen kişiler ayarlardan GIF görme ayarını kapatarak hem dikkatini dağıtmamış olurlar hem de isteyenler görebilir.

Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz, örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.

İsim değiştirme her 1 ayda yapılmalı. Süre çok yüksek.

Foruma yeni kayıt olan kullanıcıların önüne direkt Technopat kuralları sekmesi açılmalı ve onaylıyorum işaretlemeleri gerekmesi lazım.

Technopat'ın her yıl dönümü kutlanmalıdır. Özel hediye veya bir bildirim gelmesi oldukça iyi bir şey olacağını düşünüyorum, Technopat'ın evrimi ve değişimi gibi.

@MF, @Recep Baltaş; umarım bu konudaki bazı şeyleri değerlendirirsiniz ve olumlu sonuç verirsiniz.
Mantıklılar da var saçmalar da.
PP'ye Technopat eklenmesi bence kötü olur, fotoğraf kötüleşir.
İsim gizliliği olursa herkes saçma sapan şeyler paylaşır.
Anonim=Türkçe anonymous.
Hakaret var hakaret var şimdi, Berkehan Cepni gibi eden var bir de "geri zekalı" yazan var. İkisi de aynı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı