BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Bu nedir?Technopat rütbelerine özel YouTube katıl butonu ile destek takviyesi yapılmalıdır.
Bu nedir?Technopat rütbelerine özel YouTube katıl butonu ile destek takviyesi yapılmalıdır.
Gece kullananlar ne yapacak?
Tıpta ayıp yoktur diye biliyorum. Cinsellik de sağlık konusuna girebilir diyebiliriz. Ve cinsellikle ilgili bir sorun yaşıyorsa bunu bizimle paylaşıp, yardım alması yanlış değil. Mesela bir arkadaşımızın testisi ağrıyordur ve bizden yardım istiyordur. Bu gayet normal bir şey.Cinsel içeriklerin özellikle Cinsel hayat konularını ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi "Özel" Hayatı. Zaten pek hayırlı şeyler çıkmıyor.
Bu nedir?
Örnek verebilir misiniz? Tam anlayamadım.Technopat YouTube kanalına destek amaçlı buradaki rütbeler ile alakalı isimler konulabilir bunu kastetmiştim.
Sunucuya yük yapmıyorlar mı?1. Uzun zaman boyunca girmeyenlerin hesabının kapanması kadar saçma bir öneri hayatımda ilk defa sizden duydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.