Daha fazla
Konuyu açmayacaktım ama son mesajları görünce forumun eski hali gittiğini düşündüm bir anda. Gereksiz yorumlar, gereksiz ve tekrarlanan konular çoğaldı. Bu ikiyüz mesaj kotası için mi oluyor bilemem. Gerçek sorunları konularında dile getirenler hariç.
Burak Alkan'nın açtığı konular, Forumda yenilikler bunun gibi konular. Boğmaya başladı. Burak Alkan'ın açtığı konular ne alaka derseniz. Sanki Burak'ın profili sürekli el değiştiriyor farklı farklı kişiler soru soruyormuş gibi. Masaüstü Bilgisayarlar bölümüne bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. En son da duvar kağıtları konusu açmaya başladı. Burak'a herhangi bir kinim yoktur.
Benim Wolfteam hilesi aldığım sitede bücürükler ortalığı dağıtıyordu.
Bu formu tercih etmemdeki sebep seviyeli olması. Benim de hatalarım var elbette. Bu konuyu açma sebebim kişileri küçümsemek veya hakaret etmek değildir.
Burak Alkan'nın açtığı konular, Forumda yenilikler bunun gibi konular. Boğmaya başladı. Burak Alkan'ın açtığı konular ne alaka derseniz. Sanki Burak'ın profili sürekli el değiştiriyor farklı farklı kişiler soru soruyormuş gibi. Masaüstü Bilgisayarlar bölümüne bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. En son da duvar kağıtları konusu açmaya başladı. Burak'a herhangi bir kinim yoktur.
Benim Wolfteam hilesi aldığım sitede bücürükler ortalığı dağıtıyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: