Forum sitesi nasıl oluşturulur?

Merhaba öncelikle tekseniz HTML CSS ve JS (JavaScript) öğrenerek çok iyi bir web site tasarımcısı olabilirsiniz kawax YouTube kanlının HTML videosunu izlemnizi tavsiye ederim eğer bunları benden isterseniz size öğretebilirim ben HTML CSS ve JS biliyorum. Domain işini isterseniz konuşabiliriz.

Yazmayı unutmuşum eğer yazılanları kaydetmek isterseniz PHP öğrenmeniz gerek.

Merhaba öncelikle tekseniz HTML CSS ve JS (JavaScript) öğrenerek çok iyi bir web site tasarımcısı olabilirsiniz kawax YouTube kanlının HTML videosunu izlemnizi tavsiye ederim eğer bunları benden isterseniz size öğretebilirim ben HTML CSS ve JS biliyorum. Domain işini isterseniz konuşabiliriz.

Yazmayı unutmuşum eğer yazılanları kaydetmek isterseniz PHP öğrenmeniz gerek
Phbb gibi hazır template almayı düşünüyorum kodlamaya çok gerek var mı?

Bir an .com sandım. O kadar mutlu oldum ki. Hesap açtıktan sonra fark ettim :D
turkticaret.net sağlayıcısı 2 dolara .com sağlıyor ayrıca yanında da ".xyz ve .online Hediye!" olduğunu söylüyorlar.

Hayır tabii ki de, kodlamaya gerek yok. Zaten bir forum sitesi kodlamak zor bir işlem. MyBB'ya da xenForo öneririm çok fazla kişi kullandığı için de tema seçeneği çok fazla oluyor.

Evet gerekli hazır şablonlarda işe yaramaz çünkü PHP ile yazılmış kaydediciler lazım ama sandığınızdan çok daha kolay şu video işinize yarayabilir.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece bununla yetinmeyin isterseniz videodakiler işinizi görmüyorsa hazır HTML kodu verebilirim ancak PHP'siz bağlamalısınız çok kolay merak etmeyin.

HTML ve PHP işinizi hemen hemen görür hazır HTML kodu atabilirim size ama önce videodaki gibi ne yapacağınızı anlamanız lazım.

turkticaret.net sağlayıcısı 2 dolara .com sağlıyor ayrıca yanında da ".xyz ve .Online hediye!" olduğunu söylüyorlar.

Hayır tabii ki de, kodlamaya gerek yok. Zaten bir forum sitesi kodlamak zor bir işlem. MyBB'ya da XenForo öneririm çok fazla kişi kullandığı için de tema seçeneği çok fazla oluyor.

Eğer tema seçeneği kullanırsa alınan bilgiler bir txt (yazı) dosyasına kaydedilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı