Forum uygulaması yapmak

İnflames1231

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önceden bir oyun geliştirdim Android için ancak şimdi de hem iOS hem Android için bir forum uygulaması yapmak istiyorum uygulamanın konusu şu anlık bende kalsın. Şu tarz olacak isteyen kişi konusunu açıcak yardım alacak isteyen kişi bilgi verme amaçlı açacak kategoriler olacak. Tabii ki de üyelik sistemi de olacak bunu nasıl yapabilirim Android Studio sadece Android için ama ben hem iOS hem de Android için istiyorum. İnternette kodlama bilmeden uygulama yapma siteleri falan var ama bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önceden bir oyun geliştirdim Android için ancak şimdi de hem iOS hem Android için bir forum uygulaması yapmak istiyorum uygulamanın konusu şu anlık bende kalsın. Şu tarz olacak isteyen kişi konusunu açıcak yardım alacak isteyen kişi bilgi verme amaçlı açacak kategoriler olacak. Tabii ki de üyelik sistemi de olacak bunu nasıl yapabilirim Android Studio sadece Android için ama ben hem iOS hem de Android için istiyorum. İnternette kodlama bilmeden uygulama yapma siteleri falan var ama bilemiyorum.
En rahatı gidip başkasına yaptırmak. Ama ben ona para vermem kendim yapacağım dersen sırası ile takip edeceğin sıra; HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL öğrenmen lazım. Tabi bunlarda emek istiyor.

En rahatı gidip başkasına yaptırmak. Ama ben ona para vermem kendim yapacağım dersen sırası ile takip edeceğin sıra; HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL öğrenmen lazım. Tabi bunlarda emek istiyor.
Hocam HTML ve CSS Android uygulaması için ne alaka çözemedim.

Pardon konu forum uygulamasıydı. Ama site oluşturmadan da yapmak mümkün.

Programcılık okuyorum kodlamaya hakimim az cok C# C+ dillerini biliyorum HTML biliyorum önerebileceğiniz kaynak var mı Android'e ayrı IOS'a ayrı yazmak istemiyorum açıkcası. Kodular diye bir site var sizce orası nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı