Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 1 Eylül 2020 #1 Merhaba Sosyal. Dün gece bir konumu mizahi boyuta taşımıştım. İlgili konu. Yönetimin yarısı, konumda gülmekten kriz geçirdi. (En azından öyle düşünüyorum) Fakat konuyu açmadan da hiç sormadım açmak yasak mı diye. Şimdi soruyorum: Forum ve yönetim hakkında bu tür mizahi konular açılmasına müsaade var mı? İlginiz için teşekkürler. İyi Sosyaller.
Merhaba Sosyal. Dün gece bir konumu mizahi boyuta taşımıştım. İlgili konu. Yönetimin yarısı, konumda gülmekten kriz geçirdi. (En azından öyle düşünüyorum) Fakat konuyu açmadan da hiç sormadım açmak yasak mı diye. Şimdi soruyorum: Forum ve yönetim hakkında bu tür mizahi konular açılmasına müsaade var mı? İlginiz için teşekkürler. İyi Sosyaller.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Eylül 2020 #2 Abartmadıkça bir problem olmaz. Artı 0 Eksi