Yine yine yine haksız çıkıyoruz, ben gidiyorum. Daha da ceza aldığımda şikayet etmem ama söyleyeyim çok güzel kulak çınlatırım. 
Elimde Bay-Trail Intel işlemcili 2 GB RAM li eski bir netbook var. Xfce olarak, Linux Mint ve Xubuntu denedim, olmadı. Şu anda Ubuntu Mate kullanıyorum en rahatı bu gözüküyor.Hocam konunun haricinde bir şey sormak istiyorum:
Hangi Linux sürümünü ve masaüstü dağıtıcısını kullanıyorsunuz?
Umarım ki yarasın zaten. Ben bu forumun farklı olduğunun farkındayım. Lakin zaman zaman insanların yanlış anlamalarına vesile durumlar olmaktadır ve niyetim gözlemlediklerim dahilinde bilgilendirmeden başka bir şey değildir. Forumda olmaktan ve yardımlaşmaktan, bilgilenmekten, imkanım dahilinde yardım etmekten keyif alıyorum. Teşekkürler.Az ama öz bir kitle 10 yıldır devam eden stratejimiz ve hey, işe yarıyor!
Hocam örnek olarak bir anketi daha bırakıyorum: İkinci el ilanlarında yorum serbest olmalı mı? - Technopat Sosyal
- Evet. Bunu kurallarda belirttik: Technopat Sosyal'de kullanıcılar tarafından yazılan mesajlar yönetim ekibi tarafından silinebilir, kurallara aykırı bölümler dışında anlam bütünlüğü bozulmayacak şekilde değiştirilebilir ve taşınabilir. Kullanıcıların belirli konulara cevap yazması engellenebilir.
- Kurallar sayfamızda uyarı süreleri için bir tablo var ama insan faktörünü tamamen ortadan kaldırmak için yapay zeka gerekli. Geliştirirseniz, kullanırız.
- Bu her yerde böyle. Burada ise en azından teknik bilgiye sahip insan sayısı daha fazla. Başarımızın bir nedeni de aslında bu.
Siz bu analizi burada geçirdiğiniz üç aylık sürede çıkardınız. Ben ise 10. yılıma gireceğim Ağustos ayında. Ben bildim bileli kurallar değişmedi ve büyümeye devam ediyoruz. Yaptığımız işi yapmaya devam ettiğimiz sürece de büyümeye devam edeceğiz.
Kurallara uymayanlara uyarılarını verip kullanıcı kitlemizi damıtmaya devam etmek. Burada herkes hayatta kalamaz. Herkese hizmet vermek gibi bir niyetimiz de yok. Az ama öz bir kitle 10 yıldır devam eden stratejimiz ve hey, işe yarıyor!
Sosyal için bir ekleme yapılmasını istediğimizde, konu dışına anket açıyorlar, açıyoruz. Ankette, isteğimiz çok yüksek bir oy almasına karşın, bir moderatör (İsim veriyorum maalesef, Mikail Fidan) gelip, "Bunu şimdi düşünmüyoruz." diyor. Acaba yönetime soruldu mu ki, böyle bir cevap geldi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.