Foruma kullanıcıyı engelleme özelliği getirilmeli

Kişiyi engelleme özelliği hakkında yorumunuz

• Gelmeli

Oy: 42 64,6%
  • Gelmemeli

Oy: 19 29,2%
  • Kararsız

Oy: 4 6,2%

• Oy verenlerin toplamı
    65
Moralim bozuluyor görmek istemediğim üyeler var.
Bu kadar basit durumlarda moraliniz bozuluyorsa gelecekte çok sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Her zaman, her yerde istediğiniz tipte insanlar karşınıza çıkmayacak ve onlarla muhattap olmak zorunda kalacaksınız belki de.

Bu aralar çoğu öneriye katılmadığımdan dolayı tepki bile gösterilebilir bana, mesela bu sebeple bir hahaha gelse umrumda olmaz. :)

9 yıldır Technopat Sosyal'e üyeyim, hiç şu olsun bu olsun dediğimi hatırlamıyorum çünkü çoğu gereksiz şeyler olurdu. Sosyal'in sunduğu özellikler gayet iyi ve yeterli.

Bu kadar basit durumlarda moraliniz bozuluyorsa gelecekte çok sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Her zaman, her yerde istediğiniz tipte insanlar karşınıza çıkmayacak ve onlarla muhatap olmak zorunda kalacaksınız belki de.

Bu aralar çoğu öneriye katılmadığımdan dolayı tepki bile gösterilebilir bana, mesela bu sebeple bir hahaha gelse umurumda olmaz. :)

9 yıldır Technopat Sosyal'e üyeyim, hiç şu olsun bu olsun dediğimi hatırlamıyorum çünkü çoğu gereksiz şeyler olurdu. Sosyal'in sunduğu özellikler gayet iyi ve yeterli.

Çok haklısın ama abi bugün bana birisi öyle bir laf dedi ki gerçekten çok üzüldüm.
@XEfe.Bey, ben o tarz şeylerle uğraşmıyorum bile. Benim dediklerim gayet açık anlayan için. Kaldı ki sosyal alem üzerindeki çoluk çocukla da uğraşamam, göz ardı eder geçerim. Uğraşacak kadar vaktim yok.

Evet sen de haklısın ama işte üzüldüm.

@XEfe.Bey boş ver gitsin. Üzülmeni gerektirecek bir durum yok.

Abi bende ilgilenmiyorum ama ben kimsenin kalbini kırmadığım halde onların beni kırıp üstüne üstlük rahat rahat forumda bu tavırlarını sürdürmesi canımı sıkıyor, bir değil iki değil belki sende fark etmiş olabilirsin forumda 2-3 tane üye var beni her gördükleri yerde bir laf söyleyip gidiyorlar takıntılı gibi. Anlamadım sadece bana mı yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
@The Ruh hastasi Konuyu okumadan tamamıyla karalama amaçlı tebrik ederim...

Bu konuyu XEfeBey ile konuştuk sayfalarca mesajlarımı okuyun.

Gülücüğün nedeni zaten var olan bir şeye fazlasını istemek komik.

"He he haw" tepkisi sadece dalga geçmek amacıyla atılmıyor.

Hocam şaka amaçlı o mesajı paylaştım zaten. Amacım karalama falan değil. Nereden çıkarıyorsunuz yahu? Ve çoğu kişi gülme emojisini "He he ya" anlamında kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı