Forumda aldığım uyarılar

Technomancer18

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aklıma takıldı ve sormak istedim bilgisayarda biraz hızlı yazan birisiyim bu yüzden bazen yazım yanlışları yapabiliyorum ve bundan dolayı uyarı cezaları aldım uyarılarımın çoğu zaten yazım yanlışı ile ilgili bu uyarıların hesabıma herhangi bir etkisi var mıdır?

Puan düşer hocam sadece. Uyarıya göre hesabınızda bir kaç şey kısıtlanabilir. Ama yazım hatasında sadece puan düşüyor diye biliyorum.

Hiçbir şey olmaz. Steam değil burası :D Cezanızın süresi bitince kaldığınız yerden devam edersiniz.

Ha şu var, bazı uyarıların süresi yedikçe katlanabiliyor. Mesela ilk başlarda 1 saat yediğin ceza, yedikçe katlanıp 1 güne, 1 haftaya çıkabiliyor. Tek zararı bu.

Hiçbir şey olmaz. Steam değil burası :D cezanızın süresi bitince kaldığınız yerden devam edersiniz.

Ha şu var, bazı uyarıların süresi yedikçe katlanabiliyor. Mesela ilk başlarda 1 saat yediğin ceza, yedikçe katlanıp 1 güne, 1 haftaya çıkabiliyor. Tek zararı bu.

Ciddi bir uyarı almadım zaten yazım yanlışlarımdan dolayı çoğu cezam :D yazım yanlışına 1 saat kısıtlama vermek kötü bir kısıtlama olmuş daha kısa olsa güzel olurdu :)

@Technomancer18 Yazım kurallarına uymayan mesaj uyarısını 10 kere yiyince, artık bir sonraki uyarı alışlarınızda 1 gün boyunca kısıtlama veriliyor. 20 olunca da 1 haftaya, 30 olunca da 1 aya kadar çıkıyor. Dikkatli olun bundan sonra :)

@Technomancer18 yazım kurallarına uymayan mesaj uyarısını 10 kere yiyince, artık bir sonraki uyarı alışlarınızda 1 gün boyunca kısıtlama veriliyor. 20 olunca da 1 haftaya, 30 olunca da 1 aya kadar çıkıyor. Dikkatli olun bundan sonra :)

Artık sesli asistan tutacağım ona yazdıracağım veya 0.5X de yazacağım :D

Uyarınız için teşekkürler. İyi sosyaller.

Aklıma takıldı ve sormak istedim bilgisayarda biraz hızlı yazan birisiyim bu yüzden bazen yazım yanlışları yapabiliyorum.
Bizler de 2 parmak, klavyeye baka baka yazıyoruz da ceza almıyoruz zaten... :D

Yazarken o kadar çok hata yapıyorsan zaten yazamıyorsun demektir, hızlı yazmak için uğraşmaya gerek yok. Düzgün yazacağın hıza düş.

Bizler de 2 parmak, klavyeye baka baka yazıyoruz da ceza almıyoruz zaten... :D

Yazarken hata yapıyorsan zaten yazamıyorsun demektir, hızlı yazmak için uğraşmaya gerek yok. Düzgün yazacağın hıza düş.

Klavyedeki kontrol ve hızımı geliştirmek isityorum yazılımla ilgileniyorum ihtiyacım olan bir şey olabildiğince hızlı ve düzenli yazmayı deniyorum bahsettiğim yazım hatalarında bazı harflerin yeri kaymış olabiliyor o kadar :D

Orijinali:
Aklıma takıldı ve sormak istedim bilgisayarda biraz hızlı yazan birisiyim bu yüzden bazen yazım yanlışları yapabiliyorum ve bundan dolayı uyarı cezaları aldım uyarılarımın çoğu zaten yazım yanlışı ile ilgili bu uyarıların hesabıma herhangi bir etkisi var mıdır?

Düzenlenmiş hali:
Aklıma takıldı ve sormak istedim. Bilgisayarda biraz hızlı yazan birisiyim bu yüzden bazen yazım yanlışları yapabiliyorum ve bundan dolayı uyarı cezaları aldım. Uyarılarımın çoğu zaten yazım yanlışı ile ilgili. Bu uyarıların hesabıma herhangi bir etkisi var mıdır?

Noktalama işaretlerini kullanmaya özen gösterin. Virgül kullanmaktan çekinmeyin. Onun dışında özel isimlerin yazımını (TP veritabanında bulunanları kastediyorum, örneğin AMD) düzeltmek için yazım denetimini kullanabilirsiniz, böylece uyarı alma olasılığınızı minimize edersiniz. Mesajı yollamadan önce de birkaç kez kontrol ederseniz güzel olur. :)

İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı