Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Haklısınız hocam, Amerika ekonomi olarak iyi ama ırkçılık olarak çok kötü bir ülke ve o ülkede bile konuşulması gereken bir sürü konu var.

Iste bakin güzel bir bakış açısı. Tebrikler.
Kisaca siyaset insanoğlu oldukça var olmaya devam edecektir.

Boşuna yorma kendini kardeş.
Bak sen bir fikir sunmuşsun gayet de haklısın, ama bu konu bile çoktan farklı yerler çekilip siyaset tartışmasına dönmüş bile.

Bizim insanların huyu bu, fikir çok. İcraat yok. Herkes siyasetçi bizde.

Ne yani konuşmayalım mı şimdi. Türkiye'nin en büyük etkenlerinden biri olan siyaseti de konuşmayalım oh mis. Kör gibi yaşar gideriz öyle ekonomimiz de batıyor zaten. Hayır bunları söyleyince fikir çok icraat yok diyorsunuz. Ne yapalım ekonomiyi mi yönetelim. Yöneten kişi bile düzgün icraat yapamamışken biz mi icraat yapmamış olduk. Yöneten dediğim cumhurbaşkanı değil bu arada. Bu açıklamayı bile koymak zorunda oldum nasıl bir korku saldıysa.

Düşünce özgürlüğümüzü kullanarak istediğimiz konuda fikir belirtebileceğimiz bir platform burası. Kişi kuralları ihlal etmediği sürece istediği eleştiriyi yapmakta özgür.

O kişiye hak vermiyor musunuz? Görmezden gelebilirsiniz. Veya rahatsız edici sözcükler kullanmadan istediğiniz konuyu münakaşa edebilirsiniz. Amaç da bu değil mi zaten?

Evet bazı insanlar cidden her konuyu siyaset koyuyorlar ve bu sinir bozucu kabul ama siyaset yapılmasın demek saçma bir fikir bence. Sonuçta burası bir forum ve her konun özgür bir şekilde konuşulması gerektiğini düşünüyorum.

Evet tadında konuşulmalı ben buna karşı değilim.
Ama cidden altını çize çize söylüyorum bazı insanlar gerçekten çok fazla çarpıtıp işin tadını kaçırıyorlar sıkıyorlar insanı.
Arkadaşın da tam olarak aşırı dediği bu bence.

Ne yani konuşmayalım mı şimdi. Türkiye'nin en büyük etkenlerinden biri olan siyaseti de konuşmayalım oh mis. Kör gibi yaşar gideriz öyle ekonomimiz de batıyor zaten. Hayır bunları söyleyince fikir çok icraat yok diyorsunuz. Ne yapalım ekonomiyi mi yönetelim. Yöneten kişi bile düzgün icraat yapamamışken biz mi icraat yapmamış olduk. Yöneten dediğim cumhurbaşkanı değil bu arada. Bu açıklamayı bile koymak zorunda oldum nasıl bir korku saldıysa.

Yazdıklarımdan bunu anladıysan eğer, sen zaten konuşma bence hiç, çünkü algı sıkıntısı var sende.
Konuyu açanı da zaten anlayamamışsın sen.

Evet tadında konuşulmalı ben buna karşı değilim.
Ama cidden altını çize çize söylüyorum bazı insanlar gerçekten çok fazla çarpıtıp işin tadını kaçırıyorlar sıkıyorlar insanı.
Arkadaşın da tam olarak aşırı dediği bu bence.

Burada haklısın işte aşırı şekilde olamamalı katılıyorum.

Yazdıklarımdan bunu anladıysan eğer, sen zaten konuşma bence hiç, çünkü algı sıkıntısı var sende.
Konuyu açanı da zaten anlayamamışsın sen.

Peki senin dediğin gibi olsun. Ben yanlış anlamış olayım. Ama yine de neyi yanlış anlamışım anlamadım fikir çok icraat yok yazmışsın ben de onunla ilgili konuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı