Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Evet haklısınız. Ama bir şansım olsaydı Türkiye yerine Amerika'yı seçerdim. Zaten beni burada tutan tek şey ülkemi kurtarma hayali ama ülkedeki insanları gördükçe hayalimden soğuyorum.

Forumlar ne için vardır hocam? Tartışmak, sorunları çözmek için bir fikir ortaya atılır herkes tartışır çöplük olduğunu düşünüyorsanız girmek zorunda değilsiniz.

Forumun isminde bile geçiyor forumun konusu çöplük demedim çöplük olur böyle giderse dedim keşke okusaydınız.

Evet haklısınız. Ama bir şansım olsaydı Türkiye yerine Amerika'yı seçerdim. Zaten beni burada tutan tek şey ülkemi kurtarma hayali ama ülkedeki insanları gördükçe hayalimden soğuyorum.

Aynı şekildeyim hocam, ırkçı bir ortamda doğmakta kötüdür.

Sonunun çöplük olmasını istiyorsanız böyle devam edebiliriz.
Forumların olayı bu. Herhangi bir konu hakkında soru sorulur, tartışılır. Ayrıca burayı DH ile bir tutmanız da komik. Buranın kuralları DH'ye daha katı. Bir sorun olduğunda modlar anında ilgileniyorlar. Sizin şu an istediğiniz forumların amacına ters düşüyor.

Aynı şekildeyim hocam, ırkçı bir ortamda doğmakta kötüdür.

Ya aslında ülkede yaşayan insanlar değil de genel olarak insanlığın bir kısmı ırkçı ve kötü. Türkiye'de de böyle insanlar var Amerika'da da.

Sen at gözlüğü alıp devam edebilirsin bu ülkede siyaset hayattır.

Soru sormuyolar bildiğin hükümetle dalga geçmek için konu açıyorlar keşke konu olsa.
Adam ekran kartı satın almakla ilgili konu açıyor birisi çıkıp diyor hükümet batırdı dolar 8 TL.

Soru sormuyolar bildiğin hükümetle dalga geçmek için konu açıyorlar keşke konu olsa.
Adam ekran kartı satın almakla ilgili konu açıyor birisi çıkıp diyor hükümet batırdı dolar 8 TL.

Doğruyu söylüyor adam işte. Ekran kartının neden pahalı olduğunu ve neden almamasını ya da almasını belirtmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…