Forumda eleştiri yasak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuralları okuduk. Dediğiniz şey genellikle oluyor zaten. Nadiren düzeltiyorsunuz. @SideWinder sağ olsun, elektrik konusunda tolerans gösteriyor. Zaten ban yemiyor muyuz yazım yanlışlarından?

Kuralları okuduk. Dediğiniz şey genellikle oluyor zaten. Nadiren düzeltiyorsunuz. @SideWinder sağ olsun, elektrik konusunda tolerans gösteriyor. Zaten ban yemiyor muyuz yazım yanlışlarından?
Kusura bakmayın, cidden komikti Şu an bile şu konuda birçok kişiye ceza verebilirdik fakat mesajlarınız sadece düzenlendi

Lütfen bu yaptıklarınız hiç hoş olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun. Felsefe.

Emin olun gereğinden fazla tolerans gösteriyoruz.

Zaten birçok sebep bulup banlıyorsunuz kardeşim daha ne yapacaksınız acaba bana söyler misin? Hesabı mı banlayacaksınız nedir yani bu. Ben şurda ağız tadı ile bir yorum yapmaya çekiniyorum. Acaba linç yer miyim, acaba moderatör arkadaşlar ban atar mı diye. Artık ipin ucunu kaçırıyorsunuz cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…