Ban atmazlar ama, hata veya uygunsuz üslüpten 92 yıl ban yiyen var sanırım, Akil Gündoğan atmıştı.
Konu ile alakası yok ama, en uzun ban kime attılar? Forumda benim bildiğim 92 yıl.
Konu kilitlenmiş fakat buna bir açıklık getirmek istedim.
İlgili cezayı alan şahıs diğer üyemize çok ağır bir küfür sarf ettiği için aldı. Hatırlayanlar belki vardır. Uyarısı da otomatik olarak sınırsıza dönüştü zaten.
Üyelerimizden birisine kim küfür ederse etsin aynı şekilde ceza alacaktır. Böyle kimselerin bu platformda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Konu sahibinin mesajına cevaben de şunu söylemek istiyorum. Eleştiri konularını onaylayan yine biziz. Zamanı gelince birbirimize en sert eleştiriyi de bizler yapıyoruz. Emin olun şu anda moderasyon ekibinde bulunan kimse kimseye takmış durumda değil. Herkes kendi işiyle meşgul.
Kendi adıma konuşayım. Geçen hafta verdiğim ceza sayısı 3'ü geçmez sanırım. Dediğim gibi herkesin işi gücü, meşguliyeti var. İnsanlara takacak vaktimiz yok. Boş insanlar boş meselelerin peşinden koşar, takılı kalır.
Benim anlamadığım şey şu; sizler ne yapıyorsunuz da bu kadar ban yiyebiliyorsunuz?
Bizim zamanında yediğimiz cezaları şimdi yeseler ciddi manada herkes isyan eder

En ufak ceza bir gün, bazı durumlardan ufak bir hatan yüzünden 1 hafta bile alıyordun.
Kurallar şimdi o kadar hafiflemesine rağmen uzun süreli ceza yeniliyorsa sorunu bence herkes kendisinde aramalı. Ceza mı yediniz? Zamanınızı faydalı şeylere harcayarak değerlendirin. Burası zaten var, cezanız bitince tekrar gelmek istediğinizde online.
Felsefe konularına gelecek olursak tartışma kültürü olmayan bir milletiz. Açılan her konuda insanlar birbirini üzüyor, kalp kırıyor. Felsefe bölümünün amacı dini tartışmalar yapılsın, insanlar birbirini yargılayıp hakaret etsin değildir. Felsefe düşünce bilimidir. Düşünce bilimi, insan duyguları ile alakalı konular zaten onaylanıyor.