Forumda eleştiri yasak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani Felsefe konu başlığı için eleştiri konusu açsam, yazım yanlışı yapmasam konu onaylanacak mı?

Niye onaylanmasın? Yapsan bile onaylanır. Şöyle onaylanmaz: Din tartışmasına dönecek içerikse onaylanmaz.
Niye dini paylaşım yasak diye açacağım. İsteyen istediği dine inanır, normal dini kitaplardan paylaşım yapar. Yani orda sabaha kadar konuşsanız bir şey bulamazsınız. Kur'an'da hepsi anlatılmış. Ordan 1 ayet ile adamın tüm sorularına cevap bulacağız.

Mesajımı düzenleyen moderatöre teşekkür ederim. Bakcaz yazmışım. Teşekkürler...

Böyle açarsan onaylanmaz işte. Ayete göre konuşursanız din tartışmasına dönüyor Felsefe kısmı. Tam olarak bu yüzden onaylanmıyor.
Mesajımı düzenleyen moderatöre teşekkür ederim.

@Berrkay Hazır moderatör görmüşken sorayım, çözüme ulaştıracak cevap alamadım, defalarca öne çıkarma yapsam bile yeni mesaj yazan olmadı. Yeni konu açtım ve aynı konudan iki kere açtığım için ceza aldım. Amacım spam yapmak değil, sorunum biraz acil ve çözüme bir türlü ulaşamadığım için tekrar açmak istedim? Zaten konuda da belirtmiştim bilgisayar şu zamanlarda benim için aşırı önemli diye.

Peki serbest mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…