Forumda eleştiri yasak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle açarsan onaylanmaz işte. Ayete göre konuşursanız din tartışmasına dönüyor Felsefe kısmı. Tam olarak bu yüzden onaylanmıyor.

:)
Ama işte sıkıntı burada. Konu bir şekilde onaylanmadı bakın yine. Din tartışması dediniz, şimdi ben ordan başka bir yerden alıntı yapsam sorun olmuyor değil mi? İşte bu da onun gibi. Alıntı yapıyorum. Örneğin Wikipedi'den alıntı yaptığımda nasıl ban yemiyorsam böyle de yememem lazım.

Şimdi adam sormuş, "TANRI VAR MI?"

Hadi soru tamam. Cevaplara baktım, gayet mantıklı bir şekilde evren kendi kendine olamaz demiş. Doğru. Ama konu sahibine nasıl inandıracak?

Buyurun:
1608714513474.png

@Berrkay Hazır moderatör görmüşken sorayım, çözüme ulaştıracak cevap alamadım, defalarca öne çıkarma yapsam bile yeni mesaj yazan olmadı. Yeni konu açtım ve aynı konudan iki kere açtığım için ceza aldım. Amacım spam yapmak değil, sorunum biraz acil ve çözüme bir türlü ulaşamadığım için tekrar açmak istedim? Zaten konuda da belirtmiştim bilgisayar şu zamanlarda benim için aşırı önemli diye.
Evet bu oluyor. Cevap yazan da olmuyor. Sonra yeni konu açınca bize sorun oluyor. :D

Konu unutuldu mu? :D

Doğru noktalarını tebrik ettiğimiz insanların, yanlışlarını belirtince sinir olmaları da garip.

Forumu eleştirdiği için ceza alamazsınız da size takan bir moderatör olursa işiniz zor.

Hocam bana takan var bir tane adam bana bir konu ile ilgili her mesajımda bir yazım yanlışı, çok cümleye tek cümle gibi kullanma vb. onunla mesaj attığım çoğu mesaja kural hatası attı, 5 - 6 ay önceki konudan bile yazım yanlışı cezası yedim. (Küçük küçük yazım yanlışları yapmış olabilirim, ben burada bana taktığını ifade ediyorum.)

Hocam bana takan var bir tane adam bana bir konu ile ilgili her mesajımda bir yazım yanlışı, çok cümleye tek cümle gibi kullanma vb. onunla mesaj attığım çoğu mesaja kural hatası attı, 5 - 6 ay önceki konudan bile yazım yanlışı cezası yedim. (Küçük küçük yazım yanlışları yapmış olabilirim, ben burada bana taktığını ifade ediyorum.)
Bize de oluyor hocam. :D

1608715194332.png

@Affansen Felsefe kısmında sorulan soruyu tartışmanız gerekir, ayet atarak bak bu böyle demeniz değil. Bu yüzden ceza alırsınız veya konunuz onaylanmaz. Tartıştığınız adam hiçbir dine inanmıyorsa attığınız ayeti ciddiye almayabilir. Bu yüzden tartışmalara ayet atmamanız gerekli.

Bu kısımdan sonra herhangi bir farklı sorunuz varsa sorun, din ve felsefe konusuyla ilgili daha fazla soru sormayınız.

@Berrkay Hazır moderatör görmüşken sorayım, çözüme ulaştıracak cevap alamadım, defalarca öne çıkarma yapsam bile yeni mesaj yazan olmadı. Yeni konu açtım ve aynı konudan iki kere açtığım için ceza aldım. Amacım spam yapmak değil, sorunum biraz acil ve çözüme bir türlü ulaşamadığım için tekrar açmak istedim? Zaten konuda da belirtmiştim bilgisayar şu zamanlarda benim için aşırı önemli diye.

@Affansen Felsefe kısmında sorulan soruyu tartışmanız gerekir, ayet atarak bak bu böyle demeniz değil. Bu yüzden ceza alırsınız veya konunuz onaylanmaz. Tartıştığınız adam hiçbir dine inanmıyorsa attığınız ayeti ciddiye almayabilir. Bu yüzden tartışmalara ayet atmamanız gerekli.

Bu kısımdan sonra herhangi bir farklı sorunuz varsa sorun, din ve felsefe konusuyla ilgili daha fazla soru sormayınız.
Sorum o yönden. Bakın ne güzel insanca tartışıyoruz. Bir konu açsam orada herkes fikrini beyan etse güzel olmaz mı?

Bu arada konuyu kilitlemediğin için ayriyetten teşekkür ederim. :)

Sorum işte bu yani. En azından konu onaylansa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı