Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

Nefret etme noktasına getirecek pek bir şey göremedim bu yüzden forumda nefret ettiğim bir şey yok. Sadece şu 'Boyum bu kadar, daha uzar mıyım?' benzeri konuları son zamanlarda fazlaca görmeye başladım. Biraz rahatsız etmedi değil.

Nefret etme noktasına getirecek pek bir şey göremedim bu yüzden forumda nefret ettiğim bir şey yok. Sadece şu 'Boyum bu kadar, daha uzar mıyım?' benzeri konuları son zamanlarda fazlaca görmeye başladım. Biraz rahatsız etmedi değil.
İnternetten para kazanma konuları.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İnsanların zevkine (dinlediği şarkıya vesaire) dil uzatan zat-ı muhteremler.
  • Siyasi fanatikler.
  • Mafyavari üyeler.
  • "...neden mesajıma haha/kızgın attın?" mesajları.
  • Absürt linç kültürü.
  • Yalakalık yapmaktan büyük haz alan topluluk.
  • Felsefe konularında felsefe tartışan üyelerle alay etmek adına muz yiyen primat figürü paylaşan üyeler.
  • "...bir günde 300 mesaj yazmışım" söylemlerinde bulunan, mesaj sayısını artırmayı (genelde yazdıkları mesaj "çöp", "alınır", "C4" gibi mesajlardan ibarettir) çok büyük bir marifet ya da nitelik olarak gören üyeler.
  • Çözüm açlığı yaşayan üyeler.
  • "...neden profil fotoğrafı yapılıyor?" gibisinden gereksiz sansasyon yaratan ve bu doğrultuda da cidden güzel olan konuların ihtiyacı olan etkileşimin önüne geçen konular. Buna ek olarak da o konuları açan üyeler tabii.

-İnsanların zevkine (dinlediği şarkıya vesaire) dil uzatan zat-ı muhteremler.
-Siyasi fanatikler.
-Mafyavari üyeler.
-"...neden mesajıma haha/kızgın attın?" mesajları.
-Absürt linç kültürü.
-Yalakalık yapmaktan büyük haz alan topluluk.
-Felsefe konularında felsefe tartışan üyelerle alay etmek adına muz yiyen primat figürü paylaşan üyeler.
-"...bir günde 300 mesaj yazmışım" söylemlerinde bulunan, mesaj sayısını artırmayı (genelde yazdıkları mesaj "çöp", "alınır", "C4" gibi mesajlardan ibarettir) çok büyük bir marifet ya da nitelik olarak gören üyeler.
Bu siyaset kavgalarının nedeni çok belli. Kavga çıkacağını bildiği halde, konuyu onaylayan moderatör ekibi. Neden onayladıklarını biliyorsunuz zaten 😊.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı