- Makaleler
- 6
Siyasi ve dini konular. Tartışma yeteneği olmayan ama fikir tüküren kitle yüzünden bu iki konu türünden nefret ettim burada. Hiç şaşmıyor ve her konu aynı hale geliyor. 
Hakaret ederek siyasi konu tartışanlarSiyasi ve dini konular. Tartışma yeteneği olmayan ama fikir tüküren kitle yüzünden bu iki konu türünden nefret ettim burada. Hiç şaşmıyor ve her konu aynı hale geliyor.![]()
Tartışmak bir gereksinimdir ve insanlar, bu gereksinimi maalesef ki sokakta gördüğü kişilerle gideremez. Siyasi tartışma konularının açılmasına izin verilmeli. Tartışma konuları, her zaman içi ısıtacak cinsten sakinlikle seyredecek diye bir kaide yok.Bu siyaset kavgalarının nedeni çok belli. Kavga çıkacağını bildiği halde konuyu onaylayan moderatör ekibi. Neden onayladıklarını biliyorsunuz zaten.
Haklısınız.Tartışmak bir gereksinimdir ve insanlar, bu gereksinimi maalesef ki sokakta gördüğü kişilerle gideremez. Siyasi tartışma konularının açılmasına izin verilmeli. Tartışma konuları, her zaman içi ısıtacak cinsten sakinlikle seyredecek diye bir kaide yok.
Ucu açık mesajların yazılmasının ardından sansasyonel seyrediyor olan bir konu zaten belirli bir zaman sonra kilitlenir ve konuyu tartışmaktan çok kavga etmeye döken üyelere de gerekli yaptırımlar, kural tablosunda belirlendiği kadarıyla verilir. Bu tip konuların tartışılmasına izin verilmemesi "forum" tanımını sınırlar ve asıl esprisinden çıkartır; bundan dolayı da bu tip konuların açılmasını istememek, yasaklanması gerekli görmek doğru değil.
Windows lisanslarına ve Office uygulamalarını orjinal olarak satın almayıp, forumda 'kOrsAnA dEsTeK yOk' diyenler nedense bana çelişkili ve itici geliyor.Benim bütçe belirtin denmesine rağmen bütçe belirtmeyen kişiler. Sizin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.