Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

Her gün artık yazım hatası yüzünden ceza almak sinirimi bozmaya başladı. Hayır kontrol de ediyorum yazım hatası da yok. Sürekli ceza ala ala en son 2 haftalık mesaj yasaklaması yedim iki haftadır foruma giremiyordum.

20-25 yaşındakilerin 14-15 yaşındakilere karşı kendilerini ilah olarak görmeleri ve onları küçük görmeleri. 15 yaşındaysam sanane abicim akıl yaşta değil başta, yaşını internette değil gerçek hayatta kullanacaksın sanal alemde kimsenin yaşı taktığı falan yok.

@@Nahri

Küçük görme değil genelde ama yaşları küçük olduğundan bu şekilde algılıyorlar. Akıl tabii ki yaşta değil baştadır fakat bunca yıllık tecrübem hiçe sayılırsa gereken cevap verilir. Ki 25 yaşında da değilim. İlah olarak görmüyorum ben tecrübelerimi iletirim. Bundan fayda sağlayana ne mutlu. Ayrıca sanal alemde kimsenin yaşını yani tecrübesini takmazsanız. Doğru düzgün cevap vermezseniz bu durum ben ve benim gibilere bir etkisi olmaz. Size olur. Bir sorununuz olduğunda bir cevap aradığınızda o yaşını tecrübesini takmadığınız adamlar cevap vermez. Bilginize.

1 saat önce bir konu okudum 18 yaşında tavsiye veriyor. Sanki 50 yaşına merdiven dayamış engin tecrübelerini paylaşıyor. (Konu teknoloji değil.)

Çözüm aramak için geldiği forum da, cevap verenlere bile güvenmeyen insanlar. Bu insanlara çözümü bir mesaj da anlatırsınız. Ama güven aşılamak için, 5-6 mesaj daha yazmanız gerekiyor. Gerçekten bunlar ile uğraşmayı sevmiyorum. Hatta bazen canımı o kadar sıkanlarına denk geliyorum ki. Foruma zaten çok giren birisi değilim, o an çıkıp gidesim geliyor.

Bu kişiler özellikle verilen çözümü uygulamadan, yeni çözüm önerisi isteyen kişiler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı