Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostlar, bu konu hakkında endişelerim var. Penisim hafif sola doğru yatık ama sadece erekte olduğum zaman böyle bir şey yaşıyorum. İnternette biraz araştırdım ama ameliyat falan yazıyor. Ama ameliyat olan insanlar kadar yamuk değil. Birkaç arkadaşa sordum, sıkıntı yok dediler; kimi arkadaşın...
Okulda yaşamak sizce anormal mi? Benim için öyle çünkü okulda yaşıyorum ve psikolojim alt üst oldu. Cidden hayatımı bazen babam mahvetti diyorum, geldiğim güne lanet olsun diyorum.
Arkadaşlar uzun süredir CS:GO, Apex Legends, LoL, hunt: Showdown, Rainbow Six: Siege, DotA 2, Rocket League, Fortnite, PUBG ve daha aklınıza gelebilecek birçok rekabetçi oyunu oynadım. Ama nedense hiçbirinde gerçekten iyi oynuyorum diyeceğim kadar iyi oynayamadım. CS'de maksimum lem, LoL'de...
Arkadaşlar öncelikle belirteyim bu yazıyı okuduktan sonra dünyaya bakış açınız değişebilir bünyeniz kaldırmayabilir. Geçen gün her şey çok normaldi her zamanki gibi uyumak için yatığıma girdim ve uyumadan önce yanıma kitabımı aldım ama ışığı açmadan yatağa girdiğimi fark ettim, sinirle kitabı...
Hocalara soru atıyorum WhatsApp'tan. Hoca anlatıyor. Sonra "tamam teşekkür ederim hocam." Diyorum. Hoca daha sonra önemli değil diyor. Mecbur görüldü atmak zorunda kalıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? :D.