Forumda gördüğünüz en ilginç konular neler?

Yarım saat olacak hala gülüyorum :D

Onaylanmadı, arkadaş başka bir konuda küfrediyor sonra mesajı taşıyıp "berkehan çepni vakası" yapıyorlar.

İbret olsun diye de konuyu silmediler.
Donanım arşivi ile ilgili attığınız cevaplar silinmiş mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Donanım arşivi ile ilgili attığınız cevaplar silinmiş mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Evet, silindi, ki silinmesi en mantıklısı, buradan o arkadaşı etiketleyip tartışabilirler veya diğer taraftan gidip o arkadaş ile kavga edebilirler.

Tabii etiketleyip tartışma olayı biraz zor, kendisi kullandığı bazı kelimeler sonucunda uzun bir tatile çıktı 🤭.

Evet, silindi, ki silinmesi en mantıklısı, buradan o arkadaşı etiketleyip tartışabilirler veya diğer taraftan gidip o arkadaş ile kavga edebilirler.

Tabii etiketleyip tartışma olayı biraz zor, kendisi kullandığı bazı kelimeler sonucunda uzun bir tatile çıktı 🤭.
Ne kadar uzun mesela ?😂

Ben bu konudan ceza yemiştim, yasa dışı paylaşım 🤭.

Ne kadar uzun mesela?

Uzun bir süre, küfür etmiş diye duydum, temizinden 1 yılı vardır bence.

Ben bu konudan ceza yemiştim, yasa dışı paylaşım 🤭.

Ekran Alıntısı.PNG

Hâlâ cevaplarda gözüküyor. 🤣 Yalnız taktik mükemmel yani öyle olsa psikolojisi tam mahfolur. 🤣🤣🤣🤌 Herkes gereksiz yüklenmiş gibi sanki ciddi ciddi yapacakmış gibi... 🤣 🤣 🤣 🤣 O gün bu konudan bir şey anlamamıştım neden bu kadar abartıldı diye. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı