Uzaması gerçekten mantıklı bir sebep değil. Mizah akıyordu konuda.Uzayan konular kilitleniyor, gerçekten sinirleniyorum. 200 Mesajı geçmek aşırı zor.
Uzaması gerçekten mantıklı bir sebep değil. Mizah akıyordu konuda.Uzayan konular kilitleniyor, gerçekten sinirleniyorum. 200 Mesajı geçmek aşırı zor.
Zamanında @24099'a AVG Internet Security'i korsan kullandıran hayat bize neler yapar kim bilir?
Eki Görüntüle 612596
Ücretsiz Hafif Bir Antivirüs Önerisi
Ücretsiz hafif bir antivirüs önerirseniz sevinirim. Comodo düşünüyorum.www.technopat.net
Eski konularınızda daha neler var neler.Bu görseller yalan itiraz ediyorum. Bana güvenlik lobisinin kurmuş olduğu kumpas bu
İşin şakası nereden buldunuz yavEvet zamanında öyle bir şey yaptığım oldu şükür sonra durumu kavradık. Çok anlamadığımız acemilik zamanları işte
![]()
Forumda gördüğünüz komik mesaj veya konular
Komik bulduğunuz konuları veya mesajları atabilirsiniz. Benim attığım mesajı gördüğümde 10 saniye ekrana baktım, sonra uzun süreli bir gülme krizi geldi. Nedenini bilmiyorum ama hala baktığımda gülesim geliyor.www.technopat.net
Kısa ve net.Bir stalker olabileceğimden dolayı endişeleniyorum.
Eki Görüntüle 612615
Clash of Clans Bağımlılığı - Technopat Sosyal
Clash of Clans oyununa bağımlı oldum. Aklımdan çıkaramıyorum ne oldu köyüme felan diye düşünüyorum. Bir de klanımız var ne oldu ne bitti derken bağımlı oldum. Ne yapmalıyım?www.technopat.net
Discovery çok hatalı cihazdı. Kendi ROM'u hiç stabil değildi, USB girişi çabuk bozulurdu. Batarya ömrü berbat zaten.Süpersin. Amcamın elime geçen telefonu yüzünden başladı işin derinine inmeye çalışmam
@Murat5038 abim ile de o olay yüzünden tanıştık hatta. Başını az ağrıtmadım o zamanlar. Hakkını helal etsin abiEn son telefonu amcamın kendisine geri postalayıp telefoncuya verdirtmiştim. ROM da atamamıştık maalesef şarj girişleri arızalı olduğundan. GM Discovery bilirsiniz o telefonu.
Eki Görüntüle 612614
Evet banlanmışım o zamanlarAma bazen ben de eski mesajlarıma bakıp gülüyorum ne kadar safmışım diye.
Telefon elime geçmeden önce başka bir telefoncuya gönderilmişti şarj yeri nedeniyle. Adam ince lehim ve data bağlantılarını yapmamış sanırım. ROM da atamadım evde lehim kalemi olmadığından.Discovery çok hatalı cihazdı. Kendi ROM'u hiç stabil değildi, USB girişi çabuk bozulurdu. Batarya ömrü berbat zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.