Forumda gördüğünüz komik mesaj veya konular

Cihazın JelyBean ve KitKat sürümü olmasına rağmen bu iki sürüm arasında bile farklı sürümler vardı. v8094, v6000 gibi.

Aynı sorun bende de vardı, kişisel değil herhalde. Şarj yeri.

Cihazın JelyBean ve KitKat sürümü olmasına rağmen bu iki sürüm arasında bile farklı sürümler vardı. v8094, v6000 gibi.
4 GB ve hatırlamıyorum sanırım 8 miydi 16 GB model için mi neydi iki ayrı sürüm vardı. Sağ olsunlar korsan oyun APK yüklemeye çalışırken zararlı bulaştırmışlar telefona. Haliyle evde az çok anladığım için telefon bana gönderildi. Ben de @Murat5038 hocama yöneldim. Sağ olsun elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Sonrasında da muhabbetimiz kesilmedi zaten

O virüslü Discovery elime geçmeseydi belki hiç bu alana yönelmeyecektim veya üzerine düşmeyecektim. Derler ya dönüm noktası diye. İşte o noktalardan biri oldu benim için.

Aynı sorun bende de vardı, kişisel değil herhalde. Şarj yeri.
O telefon bir zamanlar herkeste vardı sanırım. Herkes de aynı sorundan muzdaripti.

Evet bu cihazda farklıydı depolamaya göre sürümler vardı. Custom ROM canavarıdır ama bu cihaz. Hala öyle.

O virüslü Discovery elime geçmeseydi belki hiç bu alana yönelmeyecektim veya üzerine düşmeyecektim. Derler ya dönüm noktası diye. İşte o noktalardan biri oldu benim için.
Demek ki bir dönüm noktasını gün yüzüne çıkardım. Bu alana nasıl yöneldiğinizi de öğrenmiş oldum.

O telefon bir zamanlar herkeste vardı sanırım. Herkes de aynı sorundan muzdaripti.
Bana teyzem hediye etmişti 1 sene kullanıp, 2 ay kullandım o sürede 4-5 kez telefoncuya gitti. Cep mesafesinden düşüp ekran kırılması, şarj yeri içeri kaçması, kulaklık girişi bozulması, donma... Çok lanet bir telefondu.

Ekran kartının üzerinde buz eritirsek sıcaklık düşer mi? Ama arkadaş bu konuyu açmasının iyi yanı, sanırım eritilmemesi gerektiğini öğrendi.

@Murat5038 abim ile de o olay yüzünden tanıştık hatta. Başını az ağrıtmadım o zamanlar. Hakkını helal et abi
Helal olsun, ne demek her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…