TheMüslimPythonYılan'ı
Decipat
Sıkıntı yok. Bir dahakine karalama lakin beni etiketle.Hocam, ayıp olmasın diye sansürleyip koydum. Kusura bakma.![]()
Sıkıntı yok. Bir dahakine karalama lakin beni etiketle.Hocam, ayıp olmasın diye sansürleyip koydum. Kusura bakma.![]()
"Windows açılış ekranında fareye dokunmamama rağmen imleç çıktı virüs müdür?" diyeni gördüm. Paranoyak dolu etraf. Aynen biri senin bilgisayarına virüs bulaştırmış ve fareyi oynatıyor. Te Allahım ya.Daha yeni olarak açılmış. Neden sistemdeki her farklı değişime virüs deniyor?
Eki Görüntüle 614984
Eki Görüntüle 614985
Çözüldü: Masaüstü arka planım kendi kendine değişiyor
Arkadaşlar babamın bilgisayarı ile benim bilgisayarım ayrı ve duvar kağıtlarımızda farklı ama ben bilgisayarımı internete bağlıyınca benim masaüstü araka planım babamın masaüstü arka planı oluyor. Nedeni nedir virüs müdür acaba?www.technopat.net
Everest gibi markalara yönelmeyin deyip Frisby önermek mi? Sizde tam A320 anakartta OC yapmaya çalışan insan tipi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.