Forumda hesap satışı neden serbest?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğiniz şeylerde biraz fark var ama. Bu tarz oyunlar Rekabetçi oyunlar ve bir hesap birden çok kişiye satılamıyor. Bu arada bende zamanında LoL hesabı almıştım ama Unranked'dı.

İşte onlar teknik problemler.
Korsan oyun indirsem, hata kodunu paylaşsam ve korsan kullandığımı söylesem konu onaylanacak mı diyorsunuz? Benim bildiğim moderatör korsana destek verilmediğinden dolayı kilitler konuyu. Destek almak için ancak korsan olduğunu çaktırmamak gerekiyor.

Öyle yapan vardır hocam zaten. Ben inanmıyorum ki bu forumdaki herkes orjinal oyun kullanıyor.

Evet haklısınız. Ben hesabını komple 1 kişiye satanlardan veya kutulu PS oyunlarını başkasına satanlardan bahsetmiyorum zaten. Dediğim gibi, 100 kişiye aynı hesabı 1-2 TL'den satanlardan bahsediyorum. Benim için onların crack oyun oynayan tayfadan hiçbir farkı yok. 3 TL'ye 100 kişi çevrimdışı modda Cyberpunk oynayıp, korsancılara emek hırsızları demek sizce de saçma olmuyor mu?

Kitabı arkadaşınıza hediye etmeniz emek hırsızlığı olmaz fakat, çoğaltıp 100 kişiye dağıtırsanız 2 Liradan, bu emek hırsızlığı olur benim için.

İşte bilmiyorsunuz olayı, böyle yazmışsınız kafanıza. Teknik sorunlarda destek var. İllegal içerik sonucu olan hatalara destek yok.

100 kişiye dağıtılıyorsa bunu kitabın yayınevi düşünsün diyorum ben de. @183206

Korsanla aynı mantık.

Evet çok haklısın. Korsandan bir farkı kalmıyor bu durumda aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…