Forumda hesap satışı neden serbest?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bir oyunu alıp bitirdikten sonra 2. el olarak satmakta aynı şey oluyor. Yapımcı para kazanmıyor. Kafanızı başka şeylere yorun bence.
 
Konuyu okumaktan acizsiniz sanırım. Sorun hesap satılmasından çok, korsandan farkı olmamasına rağmen korsan yasakken hesap satışının olması. Ya ikisi de serbest olur ya da hiçbiri olmaz.
Bunu 10 kere falan yazdım fakat kapasiteleri yetmiyor anlamaya :D
 
  • Beğen
İfadeler: eth
Evet arkadaş iyice kafayı dağıtmış bulunuyor :). Bu forumlarda başka bir fikir edinme çabası yerine bu şekilde tek bir bakış açısı ile insanlara çok faydan dokunuyordur :D.
Ne alaka kardeşim ne alaka boş boş konuşma sabahtan beri. Benim oyun hesabı satmam haram. Madem bukadar haram-sevabı çok iyi biliyorsun git biraz kendine bak.
Bunu 10 kere falan yazdım fakat kapasiteleri yetmiyor anlamaya :D
Ya sen de bir uza şuradan iki kitap okumuş Filozof oldun başımıza. Susayım ceza yemiyeyim diyorum. İllaha gel bize bunları söyle ceza al diyorsunuz.
 
1 ay önce de benzer bir konu açmıştım, herhangi bir yetkili cevap vermediği için bir konu daha açıyorum. Umarım ban yemem.

Crack oyun oynayanlara emek hırsızları deniliyor, hakaret bile ediliyor forumda. Fakat 1 hesabı 100 kişiye 3 TL'den satıyorlar, 100 kişi birlikte çevrimdışı modda oyunu oynayıp bitiriyorlar. Oyunun yapımcıları 1 kuruş para kazanmıyor. Forumda korsan kullanmak, destek vermek yasak. İnsanlar da tepki gösteriyorlar kullanan kişilere.

Peki bu bahsettiğim 1 hesabı 100 kişiye satan kişilerin ne farkı var da, onlara tepki gösterilmiyor? Onlar da emek hırsızlığı yapmıyorlar mı?
Forumda destek de veriliyor ayrıca, konuları engellenmiyor. "illegal" olması olaylarına gelecekseniz eğer, Steam hesaplarının da satılması yasak.
Birincisi: Crack olan oyunlarda .exe dosyasının içerisine kötü yazılımlar yüklenebilir, virüs bulaşabilir. Zaten crack oynayan insan Antivirüs'ü kapalı kullanıyor. Alanın kafası rahat oluyor hem de. Satan da oynadığı oyundan para kazanıyor.
İkincisi: Ülkenin mali durumu belli insanlar zar zor bir bilgisayar alabiliyor. Bir oyuna da 250 lira vermek çok gelebiliyor zira bana da çok geliyor. Gene ilk dediğime bağlanacak ama insanlar bu kadar para verdikleri şey için riske girmek istemeyebiliyorlar.
 
Okusalar da anlayabileceklerinden şüpheliyim.
İkiniz birlik olup boş boş millete sallamayın abim. Kimse size ne yaptığını sormaz. İsteyen istediğini alır isteyen istediğini satar. Bunları da forum yöneticileri belirler. Yasak olsaydı izin vermezlerdi. Şimdi evine hadi.
Crack olan oyunlarda .exe dosyasının içerisine kötü yazılımlar yüklenebilir, virüs bulaşabilir. Zaten crack oynayan insan Antivirüs'ü kapalı kullanıyor. Alanın kafası rahat oluyor hem de. Satan da oynadığı oyundan para kazanıyor.
Boşuna yazma onlarda onu anlayacak akıl yok.
 
Crack olan oyunlarda .exe dosyasının içerisine kötü yazılımlar yüklenebilir, virüs bulaşabilir. Zaten crack oynayan insan Antivirüs'ü kapalı kullanıyor. Alanın kafası rahat oluyor hem de. Satan da oynadığı oyundan para kazanıyor.
Dostum lütfen konuda yazılan yazıyı düzgünce oku. Lütfen.
 
Yahu anlamadigim sey bu satislardan para kazanip gecimini surduren insanlarin onune engel olarak cikmaniz. Haram diyorsunuz ya bir de neyse. Konuyu terkediyorum, filozof arkadasa iyi aksamlar. 😙
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı