Kimse, DÖH dağılalı çok oluyor, dogant, ben ve yüksek kurul tarafından onaylandı.Şimdi kim ile vs. atıyorsunuz?![]()
Kimse, DÖH dağılalı çok oluyor, dogant, ben ve yüksek kurul tarafından onaylandı.Şimdi kim ile vs. atıyorsunuz?![]()
D.Ö.H'e karşı olan savaşımızı kazandık. D.Ö.Histan başkanını tahttan indirdik ve sahiplendirdik. Şuanda mutlu, sıcak ve güvenli bir yuvada...Kimse, DÖH dağılalı çok oluyor, dogant, ben ve yüksek kurul tarafından onaylandı.
DÖH'e karşı olan savaşınızı kazanmadınız, DÖH'te ev temizleyenler olmasaydı şuan hala vardık, ama artık yokuz.D.Ö.H'e karşı olan savaşımızı kazandık. D.Ö.Histan başkanını tahttan indirdik ve sahiplendirdik. Şuanda mutlu, sıcak ve güvenli bir yuvada...
Vodka ile.Şimdi kim ile vs. atıyorsunuz?![]()
Kendi kurduğun örgütle galiba? DÖH yoktur, ve DÖH profili kullanan herkes aslında DÖH'ten değildir çünkü, hepsi atılmıştır.Vodka ile.![]()
Bu Dünya DÖH'e kalmadı, bir de Sosyal'de herkese yer var?@stevesm1221 üzülmeyin.Sosyal'de herkese yer var.
Pardon. "Beyin kırıntısı" taşıyan herkes için yer varBu Dünya DÖH'e kalmadı, bir de Sosyal'de herkese yer var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.