Y
Ben genelde seyirciyim.Seviyorum tabikide , girdiğim konularda göremiyorum. Onu belirttim![]()
Caps çok hoşuma gitti gülmekten karnım ağrıdıEvet arkadaşlar forumda size sabır çektiren ya da gizliden bir türlü sevemediğiniz kişileri etiketleyelim ya da hoşlanmadığınız davranışları belirtelim
Sabır çektiren tipler:
Eki Görüntüle 483801
Hoşlanmadığım olarak değil fakat bu sevgili kardeşim aydınlanma çağı filozofları gibi duygudan arınmış bir biçimde konuşuyor. Alışık olmadığımdan garipsiyorum. = @Vavien.
Ayrıca forumun ateşli tartışmalarının baş kahramanı @BERWAR etiketlemeden olmazdı. Kendisinin bilgilendirici mesajlarını bir o kadar sevmeme rağmen üslubu beni hep rahatsız etmiştir.
Umarım hakaretsiz güzel bir sohbet ortamı oluşur. Hadi bakalım![]()
İşe girince zaman bulamadım ve bıraktım maalesef.
Saygı duyarım. Liseyi bitirdiğim için tecrübelerimi aktarmak ve büyüklerimden de bilmediklerimi öğrenmek için yazıyorum. Bu sırada yanlışlarım, hatalarım olabiliyor. Eğer yanlışlarımı gösterirseniz sevinirim.Nerede eğitim konusu görsem @Nieagerams adlı arkadaşın zırvalarını görmekten gına geldi. Yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.