Forumda ısınamadığınız kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde şu kadar param var ne tavsiye edersiniz diye sorana, şu kadar ekle bunu al, bu kadar ekle şunu al diyen tipler. Boğasım geliyor :D

Kendisini etiketlemek istemiyorum ama aşırı garip bir tip. Herkes en çok sorunun AMD tarafında çıktığını biliyor, hergün yüzlerce konu görüyoruz AMD kartlarla ilgili. Adam gelmiş bana diyorki ''AMD'nin daha fazla sorun çıkardığını nerden biliyorsun, elinde veri yok.'' Technopat forumda ki bütün Coil Whine konularını araştırdım, Coil Whine'ın gerçekten ekran kartı kaynaklı olduğu konuları işaretledim. 2-3 NVIDIA geri kalan 16 konu AMD kartlarda çıktı, adamın cevabı ''Ben bütün verileri sordum, sadece bu forumu değil. Elinizde hala veri yok''. Git Google'dan herhangi bir teknoloji forumuna girip Coil Whine veya Wattman hatası yaz birsürü konu var diyorum, bu tarafsız ve kesinlikle fanboy olmayan arkadaş ''Elinizde veri yok'' diyor bozuk plak gibi. 1 Delil ile 40 Âlimi yendim, 40 Delil ile 1 fanboyu yenemedim. Bana fanboy diyor ama AMD'nin ekran kartlarında sorun olmadığını deli gibi savunuyor, wattman hatasının donanımsal olduğunu savunuyor. TUF serisi ekran kartlarının 80 derece çalışmadığını söyleyip kasaya çamur atmakla aynı şey resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı