Forumda ısınamadığınız kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@M3ric @SideWinder @dogant Benden uzak, inandıkları yaratıcıya yakın olabilecek kategorideler.

@fromhell1 15 yaşında herkesin ! yaptığı gibi ''Kız arkadaşının yanında penisi istemsizce sertleştiği'' içerikli bir konu açtığı ve konu başlığı bu olduğu için, benim bu tarz bir konu açıyorsa 18 yaş üstüdür zaten, keza moderatörler 15 yaşında bir çocuğun penis problemlerini teknoloji forumunda onaylamazlar düşüncesiyle biraz haddimi aşan ancak ''Kardeş payı'' adlı diziden replik olarak yazdığım mesaja istinaden 1 hafta uygunsuz üsluptan ceza almama sebep olmuş, insanlar tarafından 15 yaşında çocuğa cinsel içerikli öğüt vermekle suçlanmama sebep olduğu için sevmediğim kişidir. Kişi kendini bildikten sonra, düşman kalabalıklar sadece sayıdan ibarettir. ;)

@luci666 üzüldüm doğrusu. Açtığınız her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Hatalı uyarı vermiştim size, fark edince durumu düzelttim. :)

Ama, hata yapmamanızı da sağlayamam. :(
Teşekkür ederim İbrahim bey, size karşı düşüncelerim bu mesajınızdan sonra tamamen değişti. Allah tuttuğunuzu altın etsin, yardımcı olmaya çalıştığınız için. :)

@Erdemli Erdem
Neden engellediğimi unuttum ve göz ardını açtığımda neden göz ardı ettiğimi anladım.
Konularına daha önce denk gelmiştim bu arkadaşın. Akıl sınırlarını zorlayan konulardı. Askerlik yapmaya gittiğinde çocuksu ruhunun öleceğinden vb. ciddi psikolojik problem içeren mesajlarının olduğu konuları var. Ayrıca bu forumun yaş ortalaması çok düşükmüş, olabilecek en kötü yoldan da olsa geçen hafta yaşadığım bir tecrübe sonrası görmüş oldum. Kısacası, çok ciddiye almayın bu tarz arkadaşların açtığı konuları.

@M3ric @SideWinder @dogant Benden uzak, inandıkları yaratıcıya yakın olabilecek kategorideler.

@fromhell1 15 yaşında herkesin ! yaptığı gibi ''Kız arkadaşının yanında penisi istemsizce sertleştiği'' içerikli bir konu açtığı ve konu başlığı bu olduğu için, benim bu tarz bir konu açıyorsa 18 yaş üstüdür zaten, keza moderatörler 15 yaşında bir çocuğun penis problemlerini teknoloji forumunda onaylamazlar düşüncesiyle biraz haddimi aşan ancak ''Kardeş payı'' adlı diziden replik olarak yazdığım mesaja istinaden 1 hafta uygunsuz üsluptan ceza almama sebep olmuş, insanlar tarafından 15 yaşında çocuğa cinsel içerikli öğüt vermekle suçlanmama sebep olduğu için sevmediğim kişidir. Kişi kendini bildikten sonra, düşman kalabalıklar sadece sayıdan ibarettir. ;)
Kendi fikriniz, bilemem. Ben suçlamadım ki sizi. İsterseniz görmezden gelin veya girmeyin konuya. Ben yine de saygımı koruyorum ve açtığınız konuları eleştirmiyorum. Madem çocuğum size göre, çocukla çocuk olmayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı