Forumda "işte buldum!" dediğiniz kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki @Yener K.
Hocam neredeyse her yazdığımı beğeniyor. Ben de onunkileri beğeniyorum. Kendisi çok saygıdeğer bir insan.
Ve bu arada sadece yener hocamı yazdım diye de sizi sevmiyorum sanmayın. Benim aklıma yener hoca geldi. Biraz daha ekleyeceğim şimdi:
@GNU or NOT @Zurnadürüm @GNU Plus (Katana Zero incelememi o düzenledi sağ olsun) @RPM @Baş-ül Adam @hadwiger @Pmw @Rambo Okan Güler (nam-ı diğer SSD adam) @246941 @iBatuJR
@Tek7HackDedi @Enes3078 @Samotne Ciasteczka @yigityvz hocam vardı nickini değiştirmişti onu unuttum :( @Yehetto @TÇB @Haruki Murakami @Hamza Ensar Sağlam @Salih_Emre @Lyrinx @strigoi. Heh, Yigityvz'yi de buldum @Kokona Shiki @Bora Dere
(Konuyu gören ve tanıdığım, beni seven arkadaş varsa etiketlesin onun adını da yazarım. Unutmuş olabilirim çünkü çok güzel insan var buralarda.)
(Ne kadar çok kişi varmış, elim yoruldu.)

Kimse. Evet, şu an kimsenin kişiliğini ve cevaplarını tam bilmediğim için ve yeni olduğum için (gerçi 4 ay hesapsız takip ettim ama dikkat etmedim).

Daha yeni geldim, buradan öyle birisi çıkacağını sanmıyorum.

@Ali998. Hep görüyorum kendisini, neden burada hiç bilmiyorum, çok sinir oluyorum. Her düşüncemi kabul ediyor ama hiç beğeni atmıyor veya kendisine bir soru soruyorum cevap vermiyor. Beni mi takip ediyor bilmem ama hep aynı anda mesaj atıyoruz, Technopat Sosyalin bir açığı var ondan yararlanıyor ki benim çözdüğüm konunun çözümü ona gidiyor. Tez buradan gitmesi dileğiyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı