Rüzgar değil kasırgadır o rüzgar böyle bir şeyi atmaz.Hocam eğer kız iseniz forumda gördüğüm ilk kız. Hangi rüzgar attı sizi.

Rüzgar değil kasırgadır o rüzgar böyle bir şeyi atmaz.Hocam eğer kız iseniz forumda gördüğüm ilk kız. Hangi rüzgar attı sizi.
İkisini de oyalama çalışırken ikisi de kardeş mi çıktı?Bi ara inanmayacaksınız ama aynı anda 2 tane sevgilim vardı.
Ama artık yok. Dostlarım var.
Hocam eğer kız iseniz forumda gördüğüm ilk kız. Hangi rüzgar attı sizi.
Yo hocam, sizin dostunuz mavi ekran konuları, her mavi ekran konusuna, @ban 1s Cming olarak yazıyor(dunuz). Yani normal değilsiniz benceKız arkadaşı olmayan normal bir insanım.
Burası daha kurallı ve kavga yok. Hoş geldinizKızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Kızlarsoruyor mu? Demiştim kasırga atmıştır diye inanmamıştınız.Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Hoşbulduk.Burası daha kurallı ve kavga yok. Hoş geldiniz.
Hocam öpmeye gerek yok. Ben sap değilimHoşbulduk.![]()
Hocam öpmeye gerek yok. Ben sap değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.