Forumda kaç kişi YKS'ye hazırlanıyor?

Peki hocam bir şey demek istemiyorum. İnşaAllah çocuğuma diyelim.
Hocam açıkçası internete erişiminiz olduğu sürece böyle karamsar bakmayın derim. Geçen sene üniversite sınavına girdim, internetten istemediğim kadar faydalı kaynak buldum. Üstelik hepsi de ücretsiz.

Hocam açıkçası internete erişiminiz olduğu sürece böyle karamsar bakmayın derim. Geçen sene üniversite sınavına girdim, internetten istemediğim kadar faydalı kaynak buldum. Üstelik hepsi de ücretsiz.

Hocam yanlış anladınız. Ben de şu an internet üzerinden ilerliyorum ve çalışıyorum. Kendime ders kitapları çıkartıyorum, denemeler buluyorum, derece insanlarını takip ediyorum. İnternetin bana sunduğu bütün faydaları elimden geldiğince kullandığımı düşünüyorum. Sadece çocuğumu özel okul da okutmak istedim.

Nereyi kazandınız hocam?
Bilkent İç Mimarlık %100.

Haklısınız hocam, elbette daha iyi olur özel okul.

Öyle ama işte çevremde ki bazı manyaklarım daha şimdiden TYT'yi bitirmiş ve üstelik AYT'yi de bitirmek üzere oldukları için ne rakiplerim var moduna giriyorum ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…