Forumda neden hesap satılıyor?

Paran yok diye ölme. Paran yoksa oynama zorla oynatmıyorlar. Tek bir kişinin 600TL'sine ihtiyaçları yok ama sizin gibilerden milyonlarca var.

Sen hayırdır ya avukat mı oldun başımıza? Sana mı soracağız ne oynayıp oynamayacağımızı, git duyarını başka yerde kas.

Hocam ayıp ettiniz korsan oyunlardan oynamasınlar bu şekilde yapsınlar daha karlı.

Sizin gibi emek hırsızlarıyla tartışmayacağım iyi geceler.

Emek hırsızlığı korsanda da var bunda da var. İnsanların anlamadıkları nokta benim ne demek istediğim. Korsan ile bu aynı şeydir, mantık olarak. İkisi de legal değildir. Satılıp satılmaması umrumda değil. Benim derdim bu serbest ise korsan niye yasak. İster korsan indirsin ister gitsin bu şekilde oyun alsın banane. Konunun legal olup olmamasına döndüğü için örnekler verdim, halen anlamadıysanız tartışmanın anlamı yok.

Bu arada çocukça cevap verip saçmalayan üyeleri keyif ile göz ardı ediyorum. Cevap vermiyorsam bilin ki göz ardı edilmişsinizdir.

Sana cevap olarak vermedim bu arada @rickrollin. Genele yazdım bunu.

Not: Konu artık takip edilmeyecek, emin misin? Takip etmeyi bırak, OK.

İfadeler: eth
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…